Φωτιά στην Κορινθία: Επιχειρούν και εναέρια μέσα – Αυξημένη κίνηση και προβλήματα στην Εθνική Οδό

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξεκίνησε από ξερά χόρτα στην Κορινθία, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ύψος του Σολομού. Για την κατάσβεση επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ η Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Αθήνα αντιμετωπίζει προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω των καπνών και των ουρών χιλιομέτρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξεκίνησε από ξερά χόρτα στην Κορινθία, καίγοντας κοντά στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ύψος του Σολομού.
  • Για την κατάσβεση επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
  • Προβλήματα στην κυκλοφορία καταγράφονται στην Εθνική Οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου παρατηρούνται ουρές χιλιομέτρων.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξεκίνησε από ξερά χόρτα στην Κορινθία. Η φωτιά καίει κοντά στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως, στο ύψος του Σολομού.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ επιχειρούν και δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συνδρομή στο έργο της κατάσβεσης υπάρχει και από την εθελοντική ομάδα Πυροπροστασίας Δασών Κορίνθου.

Η Εθνική Οδός, στο 87οχλμ, στο ρεύμα προς Αθήνα παρέμεινε κλειστή για λίγα λεπτά, λόγω των καπνών. Στην συνέχεια, παραδόθηκε στην κυκλοφορία, ωστόσο καταγράφονται ουρές χιλιομέτρων.

Δείτε βίντεο:

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.