Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος βρίσκει τα μωρουδιακά στο αμάξι της Ισμήνης κι απαιτεί εξηγήσεις

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Εκρηκτικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» απόψε στις 23:00 στο Mega.

Ο Μανώλης προσεγγίζει την Αμαλία, της κάνει ερωτική εξομολόγηση κι εκείνη, με τον τρόπο της, του δείχνει ότι δεν της είναι αδιάφορος.

Η Ερωφίλη ξεκαθαρίζει στον Αντώνη ότι δεν θέλει να προσπαθήσει ξανά να αποκτήσει παιδί, αλλά η Αλεξάνδρα τη συμβουλεύει να μην είναι απόλυτη.

Η Ισμήνη κρύβει τα ρούχα του μωρού στο αυτοκίνητό της, ενώ εξακολουθεί να μην παίρνει την αγωγή που της έδωσε ο ψυχίατρος, αγνοώντας ότι η Αιμιλία την έχει δει.

Η Βασιλική φτάνει στη Γερμανία, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς βρίσκει τον Στέφανο με μια άλλη γυναίκα. Ο Κωνσταντίνος κι η Φρύνη αποκοιμιούνται στο σπίτι του και προσπαθούν να καλύψουν την απουσία τους, με τον Παρασκευά να μην πείθεται.

Η Δάφνη κάνει μια σειρά εξετάσεων προκειμένου να δει αν έχει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα.

Ο Κωνσταντίνος βρίσκει τα μωρουδιακά στο αμάξι της Ισμήνης κι απαιτεί εξηγήσεις. Η Ασπασία απολογείται ενώπιον του δικαστηρίου, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στον φόνο του Δημοσθένη.

Δείτε το τρέιλερ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google