Γλυφάδα: Τραυμάτισαν με μαχαίρι 19χρονο για να του αρπάξουν το κινητό – Δύο συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Τον τρόμο στα χέρια ληστών έζησε ένας 19χρονος, στη Γλυφάδα, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τους δύο εκ των δραστών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι δύο συλληφθέντες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Γλυφάδας, που είναι ηλικίας 19 και 20 ετών, κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Χτύπησαν τον 19χρονο και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, οι δύο συλληφθέντες μαζί με συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, έπεισαν τον 19χρονο να βγει από το σπίτι του, στη Γλυφάδα, με το πρόσχημα της παράδοσης κλειδιών. 

Αρχικά οι δράστες χτύπησαν τον 19χρονο με γροθιές και κλωτσιές, ενώ στη συνέχεια τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι. Αφού άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο του θύματος, οι δράστες διέφυγαν.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, εντόπισαν τους δύο εκ των δραστών στην Ηλιούπολη και τους συνέλαβαν. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των συνεργών τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK