Η ένοχη απόλαυση για κάθε ένα από τα 12 ζώδια – «Αυτό είναι που λαχταράτε κρυφά»

Κάθε άνθρωπος απολαμβάνει κάποια πράγματα κρυφά που δεν του αρέσει να αποκαλύπτει στους άλλους. Ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκετε οι αστρολόγοι μπορούν να μαντέψουν την ένοχη απόλαυσή σας.

Τα 6 πιο οξύθυμα ζώδια – Αρπάζονται εύκολα με τους άλλους

Παρακάτω θα διαβάστε την ένοχη απόλαυση κάθε ανθρώπου με βάση το ζώδιο του.

Κριός

Το να πατάτε το κουμπί για να κλείσει προσωρινά το ξυπνητήρι για μερικά λεπτά επιπλέον ύπνου είναι η μεγαλύτερη ένοχη απόλαυση του Κριού. Αν και δραστήριοι και πάντα σε κίνηση, λατρεύουν τον χαλαρωτικό ύπνο.

Τα 4 πιο επιτυχημένα ζώδια τον Απρίλιο – «Θα έχουν τύχη στον έρωτα και στην καριέρα»

Ταύρος

Μερικές φορές ο Ταύρος θέλει να κάνει νυχτερινές αγορές στο διαδίκτυο. Δουλεύουν σκληρά για όλα όσα έχουν στη ζωή τους και περιστασιακά κακομαθαίνουν τον εαυτό τους.

Δίδυμοι

Στον ελεύθερο χρόνο τους, οι Δίδυμοι προτιμούν να παρακολουθούν το κουτσομπολιό των διασημοτήτων και τις τελευταίες τάσεις στην μόδα. Θέλουν να διαβάζουν κουτσομπολίστικα πρωτοσέλιδα και να παραμένουν ενήμεροι για τον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Έρχονται αλλαγές για 4 ζώδια τον Απρίλιο – «Θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους»

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τείνουν να απομονώνονται όταν δεν αισθάνονται καλά. Μια άνετη κουβέρτα, μια γλυκανάλατη ρομαντική ταινία και λίγο παγωτό στον καναπέ είναι η ένοχη απόλαυση τους και ό,τι ακριβώς χρειάζονται για να ξαναβρούν την καλή τους διάθεση.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται στο προσκήνιο, όλοι το ξέρουμε αυτό. Κάθε βράδυ Παρασκευής, δεν ντρέπονται να ντυθούν καλά και να κάνουν μια σόλο φωτογράφιση. Τους αρέσει να νιώθουν ότι είναι το επίκεντρο της προσοχής, ακόμα και όταν πρόκειται για τη δική τους προσοχή.

Ζυγός

Οι Ζυγοί επανεξετάζουν συνεχώς συζητήσεις και γεγονότα του παρελθόντος που έχουν περάσει. Αναρωτιούνται “τι θα γινόταν αν;” και επεξεργάζονται επιλογές που πλέον δεν μπορούν να αλλάξουν. Ονειροπολούν συνεχώς και σκέφτονται σενάρια για το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί.

Παρθένος

Είτε ψαχουλεύουν το feed του φλερτ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε ελέγχουν τον λογαριασμό ενός πρώην συναδέλφου τους στο Facebook, οι Παρθένοι σίγουρα θα είναι οι καλύτεροι στο σερφάρισμα. Ενθουσιάζονται με το να ψάχνουν πλατφόρμες στο τηλέφωνό τους και να ανακαλύπτουν ζουμερές λεπτομέρειες για άλλους ανθρώπους.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά να φροντίζει το παιδί που κρύβει μέσα του. Εκτιμούν τις ανέμελες δραστηριότητες και την παρακολούθηση νοσταλγικών ταινιών, όταν νιώθουν ότι θέλουν να αναβιώσουν από το παρελθόν. Δεν σταματούν ποτέ να αγκαλιάζουν τον νεότερο εαυτό τους σε οποιαδήποτε ηλικία.

Σκορπιός

Είτε κρυφακούει μια συζήτηση στο δείπνο είτε παρατηρεί τον κόσμο στο πάρκο, ο Σκορπιός δεν μπορεί παρά να είναι αδιάκριτος. Είναι επιρρεπείς στο να επιδίδονται σε αθώα κουτσομπολιά από καιρό σε καιρό.

Αιγόκερως

Δεν είναι μυστικό ότι ο Αιγόκερως εκτιμά τα ωραία πράγματα στη ζωή. Το ακριβό τους γούστο είναι κάτι για το οποίο είναι περήφανοι. Έχουν την τάση να υπερβάλλουν σε πράγματα που δεν χρειάζονται, με την ελπίδα να καλύψουν ένα συναισθηματικό κενό.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι λατρεύουν να περιποιούνται τον εαυτό τους στο τέλος μιας δύσκολης εργάσιμης εβδομάδας. Η ένοχη απόλαυσή τους είναι να ανταμείβουν τον εαυτό τους με ό,τι καλύτερο επιθυμούν είτε πρόκειται για μια σοκολάτα είτε για ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ιχθύες

Η ένοχη απόλαυση των Ιχθύων είναι να ρίξουν ένα κλάμα που θα κρατήσει πολύ. Είναι ευαίσθητοι από τη φύση τους, αλλά είναι εξαιρετικοί στο να κρύβουν αυτά τα βαθιά συναισθήματα από τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ