«Είμαι τώρα το άτομο που εγώ χρειαζόμουν κάποτε» – Μαρτυρία σοκ της 20χρονης που έπεσε θύμα βασανιστηρίων και εκβιασμών από τον φίλο της

Ανατριχιαστική είναι η εξομολόγηση της 20χρονης, η οποία όταν ήταν ανήλικη έπεσε θύμα βασανιστηρίων και εκβιασμών από τον 18χρονο τότε φίλο της. Η φρικτή υπόθεση υπόθεση έγινε γνωστή τον περασμένο μήνα, μετά την καταδίκη του νεαρού. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, ο 18χρονος είχε προτρέψει την ανήλικη ακόμη και να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα.

Το κορίτσι μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική κάμερα για τον εφιάλτη που βίωσε και για τον τρόπο που αποφάσισε να αλλάξει την ζωή της. «Υπέφερα και ήμουν τρομοκρατημένη για χρόνια. Συνέχεια μου έλεγε ότι θα έρθει να με σκοτώσει, θα σκοτώσει αγαπημένα μου πρόσωπα, ότι θα αυτοκτονήσει ο ίδιος και ότι θα φταίω εγώ», λέει αρχικά η κοπέλα στην εκπομπή LiveNews.

Ο 18χρονος, τότε, ζούσε στο Λονδίνο. Ωστόσο, μιλούσε καθημερινά με την ανήλικη μέσω των social media με τέτοιο τρόπο, που έκανε το μικρό κορίτσι να τον ερωτευτεί. «Έμαθε τα ευάλωτά μου σημεία και εννοείται ότι μου έδωσε αυτά που αναζητούσα τότε. Μιλούσαμε καθημερινά λέγοντας “σ ’αγαπάω”, ότι “θα γυρίσω Ελλάδα για εσένα”, είχαμε δεθεί πάρα πολύ», λέει η κοπέλα.

Όμως η συμπεριφορά του άλλαξε γρήγορα και από ρομαντικός και στοργικός άρχισε να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο και έγινε χειριστικός, όταν η ανήλικη άρχισε σιγά σιγά να απομακρύνεται. «Το πράγμα άρχισε να ξεφεύγει όταν άρχισα λίγο να απομακρύνομαι, γιατί είχα τις φίλες μου, το σχολείο μου. Προσπάθησε όλο και περισσότερο να έχει εξουσία πάνω μου και τα είχε καταφέρει». Πλέον, αντί για γλυκόλογα ξεστόμιζε απειλές εναντίον της. «Η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει, να γίνεται πιο άγριος, να υψώνει τη φωνή του. Είχε προσωπικό μου περιεχόμενο με φωτογραφίες, και άρχισε να με απειλεί», λέει η 20χρονη.

Η ανήλικη φοβόταν να μιλήσει στους γονείς της, αλλά η μητέρα της άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. «Όταν είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί ντρεπόμουν, φοβόμουν πάρα πολύ, είχα μείνει μόνη», λέει.

Οι εκβιασμοί: «Με έβαλε να χαράξω…»

Μέχρι που ο 18χρονος άρχισε να ζητάει από την ανήλικη ακραία πράγματα για να μην δημοσιοποιήσει προσωπικές της φωτογραφίες. Ένα απ’ αυτά ήταν να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα. «Το να χαράξω κάτι πάνω στο σώμα μου, μέχρι το να κάνω τον ακρωτηριασμό και διάφορα άλλα πράγματα. Με έβαλε να χαράξω ανάμεσα από τα μπούτια μου το πρώτο γράμμα του ονόματός του, γιατί ήθελε να είμαι μόνο δικιά του. Ήθελε να είμαι ιδιοκτησία του», λέει.

Της ζητούσε επιτακτικά να αυτοτραυματίζεται. Αυτή ήταν η τιμωρία της για όσες φορές προσπάθησε να απομακρυνθεί από εκείνον. «Οι λέξεις ήταν “συγγνώμη” γιατί ήθελε να του ζητάω συγγνώμη για τα πράγματα που αυτός πίστευε ότι τον πονάνε και την λέξη “ειλικρίνεια” γιατί ήθελε να είμαι ειλικρινής απέναντί του», περιγράφει η 20χρονη.

Τότε ήρθε και η απόπειρα αυτοκτονίας. «Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη και η μόνη σκέψη στο κεφάλι μου ήταν ότι: «κάν’το, κάνε την απόπειρα αυτοκτονίας», πράγμα που έκανα προσπαθώντας να σταματήσει όλο αυτό. Η απόπειρα δεν πέτυχε, είμαι εδώ τώρα και τα κατάφερα, τον έβαλα φυλακή και είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου».

Η μητέρα της νεαρής κατήγγειλε την κακοποίηση της κόρης της και ο νεαρός, 23 ετών σήμερα, καταδικάστηκε σε χρόνια φυλάκισης με αναστολή.

«Εξαρχής αντιλήφθηκα μία διαφορετική συμπεριφορά. Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού προέρχεται αυτό. Είχε αλλάξει η συμπεριφορά της, δεν ήταν το παιδί που ήξερα. Δεν μιλούσε, είχε σταματήσει να χαμογελάει», είπε η μητέρα του κοριτσιού στην ίδια εκπομπή.

«Τρόμος για έναν γονιό να καταλαβαίνει ότι χάνει το παιδί του και να μην ξέρει για ποιο λόγο», πρόσθεσε η μητέρα της 20χρονης.

«Είμαι τώρα το άτομο που εγώ χρειαζόμουν κάποτε»

«Ζούμε σε ένα αρρωστημένο κόσμο κι αυτό που πέρασα δεν το άξιζα» είπε η 20χρονη και τόνισε μεταξύ άλλων «χαίρομαι που είμαι εδώ για να βοηθήσω κόσμο, είμαι πλέον το άτομο που εγώ χρειαζόμουν κάποτε, να στηρίξω και να βοηθήσω».

Παράλληλα, η καταγγέλλουσα είπε ότι για την σκοτεινή περίοδο που πέρασε σκεφτόταν ότι ήταν μόνη της, ωστόσο σημείο καμπής στην ζωή της ήταν η απόφασή της να ζήσει , «αυτό ήταν το μεγάλο μου κίνητρο».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ