Ζαγοράκης για τη σύζυγό του: «Η Ιωάννα τραβάει όλο το λούκι με τα παιδιά στην εφηβεία»

Μπαμπά-δες: Στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης που παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης καλεσμένοι αυτό το Σάββατο 6/4, θα είναι οι Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη.

Ζαγοράκης: Γι’ αυτό παραιτήθηκα από την προεδρία της ΕΠΟ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του, μιλούν για τα παιδιά τους, για την προσωπική τους ζωή και συγκινούν με τα λόγια τους. Απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δούμε αύριο Σάββατο προβλήθηκε στο Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης δήλωσε: «Η Ιωάννα τραβάει όλο το λούκι. Το να είσαι όλη μέρα με τα παιδιά και παιδιά που είναι και στην εφηβεία δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο. Αν δεν έχεις έναν σύντροφο ή μια σύζυγο δίπλα σου, που θα μπορεί να επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά, νομίζω ότι μαθηματικά έχεις αποτύχει σε πάρα πολλά πράγματα»

Ιωάννα Λίλη: Με τον Θοδωρή έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας, το αντιμετωπίσαμε με συζήτηση

Και η Ιωάννα Λίλη ανέφερε με τη σειρά της: «Ήταν μια συνειδητή επιλογή αυτή, απέχω από τον χώρο αρκετά χρόνια, γιατί ήθελα να σταθώ στο μεγάλωμα των παιδιών. Εννοείται ότι μου λείπει. Μου λείπει πάρα πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω εάν και εφόσον θα παρουσιαστεί κάτι το οποίο θα είναι στα μέτρα μου».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης για να πάρετε μια πρόγευση 

Ιωάννα Λίλη: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη – «Μόνο η δική σου αγκαλιά»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του ζεύγους και της οικογένειάς τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ