Ιωάννα Λίλη: Με τον Θοδωρή έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας, το αντιμετωπίσαμε με συζήτηση

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Ιωάννα Λίλη. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

«Ήταν μία συνειδητή επιλογή να αφήσω τη δουλειά μου γιατί ήθελα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και κοντά στα παιδιά μου από τα πρώτα βήματά τους. Μια συγκεκριμένη συνταγή νομίζω ότι για κανένα ζευγάρι δεν υπάρχει.

Το βασικό είναι να υπάρχει μία καλή επικοινωνία, να υπάρχει ειλικρίνεια, να υπάρχει αλήθεια μέσα στο ζευγάρι. Εμείς προσπαθούμε να διατηρούμε τον έρωτά μας όλες τις ημέρες του χρόνου, δεν χρειάζεται δηλαδή με υπερβολές. Γενικά δεν πρέπει να σταματάς να προσπαθείς. Υπάρχει ευτυχώς και η τεχνολογία που μας κρατάει κοντά», εξήγησε αρχικά η Ιωάννα Λίλη.

Επίσης είπε ότι: «Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχαμε πολύ μεγάλο περιθώριο στο να γνωριστούμε. Η γνωριμία μας έγινε πολύ γρήγορα και αμέσως μετά ήρθε και ο γάμος. Οπότε μέσα στα χρόνια του γάμου γνωριζόμασταν κιόλας.

Γνωριζόμασταν και αγαπιόμασταν παράλληλα. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά και εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει και η υποχώρηση. Νομίζω ότι το πιο ισχυρό μεταξύ μας είναι η αγάπη που τρέφουμε».

Σχετικά με την κρίση που είχαν περάσει στον γάμο τους ανέφερε: «Με τον Θοδωρή έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας. Και ποιο ζευγάρι δεν έχει περάσει; Το αντιμετωπίσαμε με συζήτηση και είχαμε κοντά τις οικογένειές μας. Το σώσαμε και οι δύο. Δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς να περνάει κρίσεις. Είτε αυτές λέγονται πολλές, είτε λέγονται λίγες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ