Έρχονται αλλαγές για 4 ζώδια τον Απρίλιο – «Θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους»

Νέο κεφάλαιο αναμένεται να ανοίξουν στη ζωή τους μέσα στον Απρίλιο 4 ζώδια. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων αυτά τα 4 ζώδια θα δουν να έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή τους μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι η ώρα για αποφάσεις…

Τα 4 ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στα… πισώπλατα μαχαιρώματα

Αυτά τα 4 ζώδια θα ανοίξουν νέο κεφάλαιο ζωής  μέσα στον Απρίλιο

  1. Υδροχόος
  2. Τοξότης
  3. Ιχθύες
  4. Κριός

Υδροχόος

Η αφοσίωση και η επιμονή σου θα ανταμειφθούν επιτέλους μετά από μια εκτεταμένη περίοδο όπου προσπαθούσες στα τυφλά χωρίς καμία υπόσχεση ότι θα αποφέρουν αποτελέσματα. Είναι αυτές οι στιγμές, που εμπιστεύεσαι απόλυτα τον εαυτό σου, την ικανότητά σου να καταλαβαίνεις τα πράγματα με κάποιο τρόπο, που πραγματικά ανακαλύπτεις ποιος είσαι και νικάς τους βαθύτερους φόβους σου. Μετά από αυτή την εμπειρία, θα μπορέσεις να πάρεις εκείνα τα ρίσκα που σε τρόμαζαν, να στοχεύσεις ψηλά, γνωρίζοντας ότι ακόμα κι αν όλα καταρρεύσουν, θα είσαι πλήρως ικανός να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Ήσουν πάντα ικανός και θα είσαι πάντα. Αυτός είναι ο μήνας που απομνημονεύεις αυτές τις λέξεις και επιτέλους, αρχίζεις να τις πιστεύεις.

Τοξότης

Τοξότη, έχεις επιτέλους μεγαλώσει και έχεις γίνει ένα με τη ζωή σου, σαν ένα πουλόβερ που αγόρασες μερικά νούμερα πιο μεγάλο, και τώρα, κοιτάζοντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη, μοιάζει σαν να φτιάχτηκε ακριβώς για σένα. Είχες τη διορατικότητα να ξέρεις τι ήθελες, τι προοριζόταν για σένα, και το αναζήτησες πριν είσαι πλήρως έτοιμος για να αναλάβεις αυτόν τον ρόλο. Αυτόν τον μήνα, συνειδητοποιείς ότι έχεις κάνει την απαραίτητη δουλειά για να γίνεις αυτή η μελλοντική εκδοχή του εαυτού σου που κάποτε τόλμησες να φανταστείς και ήλπιζες να γίνεις. Είσαι η ενσάρκωση του ονείρου σου. Ταξίδεψες μέσα στον χρόνο και τις εμπειρίες για να φτάσεις στο μέλλον που επιθυμούσες για τον εαυτό σου. Οι σχέσεις, οι συνήθειες, η ευτυχία που τον συνοδεύουν είναι τώρα δικά σου για να τα απολαύσεις.

Τα 3 ζώδια που θα είναι άτυχα στον έρωτα τον Απρίλιο

Ιχθύες

Ιχθύες, μερικές φορές δεν καταλήγεις κάπου, επειδή αφήνεις κάτι ημιτελές και υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν. Κάθε ιστορία δεν είναι γραμμική, δεν συνδέεται σε μια ενιαία χρονική γραμμή. Το κενό ή ο χωρισμός που βιώνεις πρόσφατα σε έχει αποστραγγίσει συναισθηματικά και σε έχει δυσκολέψει με τρόπο που δεν περίμενες. Αλλά αυτός είναι ο μήνας που κάτι επιτέλους υποχωρεί. Όταν εκείνη η εκκρεμής συζήτηση ξεκινάει επιτέλους. Όταν το τραύμα γίνεται αποδεκτό. Όταν η πανοπλία βγαίνει και η ζημιά που έχει προκαλέσει κάθε πλευρά μπορεί τελικά να αξιολογηθεί. Αυτό δεν είναι κεφάλαιο όπου τα πράγματα συνεχίζονται από εκεί που σταμάτησαν. Ένα άλμα στο χρόνο σημαίνει πάντα μεγάλες αλλαγές στην πλοκή, αλλά το τέλος που έψαχνες δεν είναι πλέον ο στόχος. Η πλοήγηση σε αυτή τη νέα πραγματικότητα είναι.

Κριός

Κριέ, έχεις ξαφνικά πολύ μεγάλη ζήτηση. Είσαι στο προσκήνιο και στο μυαλό όλων. Είναι αδύνατο να επιβιώσεις από αυτή την έκθεση χωρίς να φουσκώσει ο εγωισμός σου, αλλά μέσα σε όλη αυτή την τρέλα, θα πρέπει να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου. Καθώς κάθε πόρτα σου ανοίγει (και στρώνεται και κόκκινο χαλί για σένα), θα πρέπει να αποφασίσεις ποιον και τι θέλεις σε αυτή τη διαδικασία. Με όλη την κινητικότητα και την αναστάτωση στην οποία βρέθηκες ξαφνικά μπλεγμένος, εκείνα τα σχέδια που είχες για να ηρεμήσεις μπορεί να μπουν σε δεύτερο πλάνο, εκτός αν έχεις πραγματικά ισχυρές πεποιθήσεις. Παραμένεις στο σχέδιο ή εξερευνάς το άγνωστο; Έχοντας μια ζωή να ζήσεις, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο χρόνος είναι ουσιαστικός και για τα δύο μονοπάτια, οπότε μην χάνεις περισσότερο χρόνο από τον απολύτως απαραίτητο για να πάρεις αυτή την απόφαση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ