3 ζώδια θα δουν την επιστροφή ενός πρώην συντρόφου

Έχουμε μια Σελήνη στους Ιχθύες που επηρεάζεται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Από σήμερα λοιπόν κάποια ζώδια θα δουν έναν πρώην σύντροφο να επικοινωνεί και πάλι μαζί τους.

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν τους χειρότερους συγκατοίκους – «Έχουν πολλές παραξενιές»

Η συγκεκριμένη αστρονομική διέλευση επηρεάζει την επικοινωνία που φτάνει σε εμάς και είναι πολύ πιθανόν να προέρχεται από μια πηγή που δεν θα υποπτευόμασταν ποτέ.

Σήμερα 3 ζώδια θα έχουν νέα από έναν πρώην έρωτα και αυτό θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε εξέλιξη. Ανάλογα με το πού βρίσκονται στην ζωή τους αυτά τα ζώδια είτε θα θέλουν να το βάλουν στα πόδια είτε θα χαρούν που θα επικοινωνήσει ο πρώην.

Τα 6 πιο οξύθυμα ζώδια – Αρπάζονται εύκολα με τους άλλους

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης ανάδρομου Ερμή-Σελήνης στους Ιχθύες η παρόρμηση να μιλήσουμε με κάποιον οικείο είναι μεγάλη. Πολλοί από εμάς είτε θα επικοινωνήσουμε με έναν παλιό φίλο αυτές τις μέρες είτε θα ακούσουμε νέα από κάποιον από το παρελθόν μας.

Φυσικά εάν όντως ένας πρώην επικοινωνήσει μαζί σας αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Αυτές τις μέρες η αγάπη και οι ευγενικές συζητήσεις είναι με το μέρος μας.

Τα ζώδια σήμερα, 5 Απριλίου: Τοξότες, νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά

3 ζώδια θα δουν την επιστροφή ενός πρώην συντρόφου

  • Δίδυμοι
  • Ζυγός
  • Ιχθύες

Δίδυμοι

Μπορεί να μην ξέρετε τι να κάνετε με τον εαυτό σας όταν ο πρώην σας τηλεφωνήσει ή σας στείλει μήνυμα. Θα αμφιταλαντεύεστε μεταξύ του σοκ και της ευχαρίστησης που θα ακούσετε νέα του.

Το καλό είναι ότι εκείνος ξεκινάει την επικοινωνία και εσείς τον αφήνετε στο «διαβάστηκε». Ξέρει ότι έχετε δει το μήνυμά του και τώρα είναι στο χέρι σας να απαντήσετε ή όχι.

Στις 6 Απριλίου, οι πιθανότητες να απαντήσετε είναι μικρές, καθώς είστε περισσότερο ευχαριστημένοι που σας προσέγγισε και λιγότερο ενθουσιασμένοι να ξεκινήσετε πραγματικά μια συζήτηση μαζί του.

Η Σελήνη και ο Ερμής στους Ιχθύες σε κάνουν να βιώνεις το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Έτσι λαμβάνει τα νέα του πρώην σου αλλά μπορείς και να αγνοήσεις τα μηνύματα, αφού δεν είσαι και σίγουρη ότι θέλεις κάτι περισσότερο από το να ξέρεις ότι σε σκέφτεται.

Μόνο που ξέρεις ότι αυτός ο πρώην σου θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου, σε κάνει να νιώθεις καλά. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά καλή η κίνηση του για να επιτρέψεις την επικοινωνία.

Η μπάλα είναι τώρα στο δικό σου γήπεδο. Εκτιμάς το γεγονός ότι βρήκε το χρόνο να σε ενημερώσει ότι είναι ακόμα ζωντανός αλλά αν το σκεφτείς πολύ μπορεί να μην θέλεις να του απαντήσεις. Το να ξέρεις ότι είναι «εκεί» είναι αρκετό για εσένα αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Όταν ο πρώην σου σε προσεγγίσει δεν θα θέλεις μόνο να τρέξεις και να κρυφτείς. Θα δυσανασχετήσεις με το γεγονός ότι έχει ακόμα τον αριθμό σου στο τηλέφωνό του και έχει το θράσος να σου στέλνει μήνυμα από το πουθενά.

Τι στο καλό έχει στο μυαλό του αυτό το άτομο που επιλέγει εσένα για να στείλει μήνυμα τώρα; Δεν του ξεκαθάρισες ότι έχεις τελειώσει με αυτή την σχέση και δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση μαζί του;

Α, αυτό είναι το κλειδί, Ζυγέ. Το άφησες ανοιχτό, καθώς είσαι το είδος του ανθρώπου που δεν του αρέσει ποτέ να πληγώνει τον άλλον. Έτσι, όταν οι δυο σας χωρίσατε, άφησες την πόρτα να μείνει ανοιχτή μόνο και μόνο για να δείξεις στον πρώην σου ότι αν χρειαστεί κάτι, είσαι ακόμα εκεί για εκείνον.

Το κάνατε αυτό για να τον εξευμενίσετε, καθώς φανταζόσασταν ότι θα διαλυόταν χωρίς εσάς. Τώρα που έκαναν μια προσπάθεια να σας προσεγγίσουν, ίσως αναρωτηθείτε αν αυτή είναι η στιγμή που πραγματικά δυσκολεύονται.

Οι πιθανότητες είναι ότι δεν του συμβαίνει τίποτα σπουδαίο. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Σελήνη και Ερμή από τους Ιχθύες, μπορεί να προβάλλετε πάνω τους ένα ολόκληρο σενάριο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να επικοινώνησαν απλά για να σας χαιρετήσουν και δεν συμβαίνει κάποια συμφορά που απαιτεί την εμπειρία σας για να ξεφύγουν.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να αγνοήσετε το μήνυμα τους ή απλά να απαντήσετε τυπικά. Δεν χρειάζεται να το κάνεις μεγάλο θέμα, Ζυγέ.

Ιχθύες

Όταν ο πρώην σας επικοινωνήσει μαζί σας θα χαρείτε πολύ. Ποτέ δεν είχατε παρά μόνο καλά συναισθήματα γι’ αυτό το άτομο. Παρόλο που δεν είστε πια ζευγάρι, δεν μπορείτε παρά να τον αγαπάτε.

Αυτό δεν είναι το είδος της αγάπης που απαιτεί προσοχή, ούτε επιδιώκει την επανένωση. Είστε μια χαρά μόνοι σας, χωρίς αυτό το άτομο στη ζωή σας, και είστε ευτυχείς που το ξέρετε αυτό. Ελπίζετε, όμως, ότι και εκείνος τα πηγαίνει καλά στην ζωή του.

Θα είστε ευτυχείς και ευγνώμονες αν ακούσετε νέα από αυτόν τον πρώην. Ξέρετε και οι δύο μέσα σας ότι αυτή δεν είναι η αγάπη που χρειάζεται ρομαντισμό για να την υποστηρίξει. Είστε μία χαρά όπως είστε. Κάθε τόσο έχετε μία μικρή επικοινωνία και αυτό σας είναι αρκετό. Έτσι όταν επικοινωνεί μαζί σας ο πρώην τότε τον καλωσορίζετε.

Το ωραίο είναι το συναίσθημα που σας μένει μετά την αρχική συζήτηση. Μόνο η ιδέα ότι αυτό το άτομο βρίσκεται στη ζωή σας, ακόμα κι αν η σύνδεσή σας εκδηλώνεται πολύ σπάνια, είναι αρκετή για εσάς. Σας αρέσει να ξέρετε ότι είναι εκεί, ακόμα κι αν το «εκεί» είναι κάτι σπάνιο που λαμβάνει χώρα μία φορά το χρόνο, αν όχι λιγότερο.

Πρόκειται για κάποιον που είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη ζωή σας. Όταν ακούτε νέα του αυτό σας κάνει να χαμογελάτε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ