«Έπιασα τον σύζυγό μου να με απατά με άνδρα και τον έκανα ρεζίλι» – Η εξομολόγηση 30χρονης και η διαφωνία της αδελφής της

Μία γυναίκα περιγράφει τον τρόπο που επέλεξε να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγό της.

Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

Μία παραμελημένη σύζυγος ρεζίλεψε τον άνδρα της μετά την απιστία του και πολλοί ήταν εκείνοι που την υποστήριξαν. Η γυναίκα έγραψε την προσωπική της ιστορία στο κοινωνικό δίκτυο Reddit.

Η 30χρονη ζήτησε την γνώμη των άλλων χρηστών, σχετικά με το αν η κίνησή της να ξεμπροστιάσει τον 30χρονο, άπιστο άνδρα της, ήταν σωστή.

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

Την απάτησε με άλλον άνδρα

Όπως ομολόγησε η ίδια, έπιασε τον σύζυγό της να την απατά μπροστά στο σπίτι τους με κάποιον άλλον άνδρα.

Εξήγησε πόσο επώδυνη ήταν η ανακάλυψη της απιστίας του συζύγου με έναν άνδρα, ειδικά απ’ τη στιγμή που μπορούσε να το κάνει τόσο κοντά στο σπίτι τους. «Δεν του ανέφερα τίποτα και προσπάθησα να μείνω ήρεμη, μέχρι να μπορέσω να το εμπεδώσω και να το διαχειριστώ», εξήγησε η γυναίκα.

Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

Αφού κατάφερε να διαχειριστεί τον πόνο, το επόμενο βήμα ήταν ο σχεδιασμός της κατάλληλης εκδίκησης. «Μετά από κλάματα με λυγμούς και απέραντη θλίψη, ήρθε ο θυμός. Αποφάσισα να τους ακολουθήσω, τούς τράβηξα φωτογραφίες».

Η μεγάλη αποκάλυψη

Η γυναίκα, αφού έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με το παράνομο ζευγάρι, αποφάσισε να τον ξεμπροστιάσει. Πήγε στη δουλειά του και σκόρπισε τις φωτογραφίες με τα ερωτικά στιγμιότυπα, λες και ήταν κομφετί. «Για την πράξη μου αυτή, η αδελφή μου, η οποία είναι αμφιφυλόφιλη, με κατηγόρησε. Μού είπε ότι δεν είχα δικαίωμα να τον κάνω δημόσια ρεζίλι. Ζούμε σε μία πολύ συντηρητική κοινωνία, όπου ο γάμος τον ΛΟΑΤΚΙ+ έχει μόλις νομιμοποιηθεί».

«Μου είπε επίσης ότι ακόμη και αν υπήρξε άπιστος, ήταν λάθος να χρησιμοποιήσω την ταυτότητά του για να του κάνω ζημιά. Αν όμως δεν ήταν αμφιφυλόφιλος, ειλικρινά δεν θα είχα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω όλα τα στοιχεία εναντίον του για να του καταστρέψω τη ζωή. Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου τι θ’ απογίνει».

Κύμα συμπαράστασης

Αρκετοί χρήστες του Reddit απάντησαν, εκφράζοντας τη γνώμη τους σχετικά με την εκδίκηση που πήρε η γυναίκα για την απιστία.

«Αν ο άνδρας σου σε απατούσε με γυναίκα, τι θα έλεγε η αδελφή σου;», αναρωτήθηκε κάποιος.

«Ο άνδρας σου σε απάτησε, και εσύ τον έπιασες. Τι πιο φυσιολογικό απ’ το να είσαι θυμωμένη και να θέλεις να τον ρεζιλέψεις». Ένας ακόμη χρήστης συμφώνησε με το γενικό αίσθημα.

«Ακριβώς. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι είναι αμφιφυλόφιλος, και το ανησυχητικό είναι ότι η αδελφή της εστιάζει μόνο σ’ αυτό».

«Δεν έχει να κάνει με την ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας του. Η γυναίκα του τον εξέθεσε επειδή ήταν άπιστος».

«Για να τα λέμε όπως είναι, αν απατάς τη γυναίκα σου μπροστά στο σπίτι σας, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Ό,τι και αν πάθεις μετά από αυτό, θα σου αξίζει».

«Αν δεν ήθελε τέτοια εκδίκηση, έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ