Άντζελα Δημητρίου: Η αποκάλυψη του κουμπάρου της για την τεταμένη σχέση με την κόρη της, Όλγα

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την βάπτιση της μονάκριβης κόρης της. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό οι σχέσεις μεταξύ κόρης και μάνας περνούν από «40 κύματα» και άλλοτε τα βρίσκουν και άλλοτε είναι στα «μαχαίρια».

Φαίη Σκορδά για Άντζελα Δημητρίου: «Κάνει εντύπωση που λέει ότι “εγώ δεν άπλωσα ποτέ χέρι στη μάνα μου”»

Ο προσωπικός φίλος, κουμπάρος και στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας, Νίκος Δουλάμης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για το τί συμβαίνει ανάμεσα σε μητέρα και κόρη και δίνει την δική του εκδοχή λέγοντας:  «30 χρόνια που μπαινόβγαινα στο σπίτι η κ. Ελένη μας έδινε την αγάπη της, τώρα όμως στεναχωριέμαι γιατί βλέπω την Άντζελα να υποφέρει και καλό είναι να ηρεμήσει. Την περιμένουν τα τραγούδια, την καταλαβαίνω, το έχω ζήσει κι εγώ αυτό».

Και συνέχισε: «Με την Όλγα κάτι έγινε, με το παιδί με τη βάπτισή του. Θα έλεγα στην Όλγα να έχει το όνομα της μαμάς της το παιδί. Μπαίνουν τρίτοι στη μέση και τους χωρίζουν».

Άντζελα Δημητρίου: Πέρασα κατάθλιψη – Δεν ήθελα τίποτα

«Πιστεύω ότι θα πάει στα βαφτίσια και πρέπει να πάει η Άντζελα. Σε μια τέτοια ωραία μέρα, θα είναι όμορφα με χαμόγελο. Η Όλγα θα είναι αγκαλιασμένη με τη μητέρα της και θα πάνε, αυτό πιστεύω. Μπορεί να μιλήσω με την Όλγα και να της πω ότι δεν αξίζει τον κόπο», κατέληξε ο Νίκος Δουλάμης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ