Όλγα Κιουρτσάκη για την κόρη της: «Είμαστε στην αρχή που πρέπει να εξερευνήσουμε όλο το σπίτι» – «Ζαβολιά» έτσι μας έλεγαν παλιά»

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου Όλγα Κιουρτσάκη είναι ξετρελαμένη με την κορούλα της και όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο παίζει μαζί της ώστε μητέρα και κόρη να έρθουν ακόμη πιο κοντά.

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Ήρθε η επανασύνδεση για μητέρα και κόρη – Διαψεύδεται ο τσακωμός στο μνημόσυνο

Είναι μάλιστα τόσο απορροφημένη από τις σκανταλιές της μικρούλας που θέλει να μοιραστεί τη χαρά της με τους ακολούθους της στο instagram.

Σήμερα η κόρη της Άντζελας Δημητρίου δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της την ώρα που έπαιζε με την  κόρη της.

Όλγα Κιουρτσάκη: Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας της – ΦΩΤΟ

Η ενθουσιασμένη μητέρα έγραψε: «Είμαστε στην αρχή που πρέπει να εξερευνήσουμε όλο το σπίτι!!! «Ζαβολιά» έτσι μας έλεγαν παλιά».

H Άντζελα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», είχε πει για την εγκυμοσύνη της κόρης της: «Είναι ό,τι καλύτερο θα έρθει στη ζωή μας. Θα γεμίσει η ζωή μας με κλάματα, φωνές, χαρές. Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς. Ο Θεός να προσέχει το παιδί μου και να είναι πάντα καλά, γιατί μια μάνα είναι πάντα μάνα».

Όλγα Κιουρτσάκη: Οι σπαρακτικές αναρτήσεις για τον θάνατο της γιαγιάς της

«Περιμένω με λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου, να το χαϊδέψω. Θα βγει Μικαέλα – Αγγελική, θα έχει και το όνομα του αδελφού μου (Μιχάλη)», είχε αποκαλύψει ακόμη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την κόρη της

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Kiourtsaki Olga_dk (@olga.d.k_)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ