Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η νέα αποκάλυψη για τον γάμο της – «Δεν είχαμε μπομπονιέρες»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ήταν σήμερα (9/4) η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή, η influencer έκανε μία νέα αποκάλυψη για τον γάμο της.

Όπως εξήγησε έχουν πάρει με τον άνδρα της την ευχή, ενώ δεν είχαν μπομπονιέρες.

«Έχει κλείσει αυτό το κομμάτι, τελειώσαμε, δεν έχει κάτι άλλο, όταν θέλω και αποφασίσω και είναι θέλημα Θεού, θα ανέβει και η φωτογραφία. Θα έχουμε 300 τίτλους: “Η Αλεξανδράκη παντρεύτηκε”. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, έχουμε πάρει ευχή», αρκέστηκε να πει.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει μιλήσει ξανά για τον γάμο της, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το 2022. Τότε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε αναφέρει: «Να μην σχολιάσουμε άλλο αυτό το θέμα. Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά. Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω πραγματικά άλλο, έχω αρχίσει να στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά εγώ με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα την πρόταση γάμου».

«Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση», είχε συνεχίσει.

Ακόμα είχε σημειώσει: «Για εμένα είναι μία ευλογία για να μπορέσω να κάνω ένα παιδί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ