Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύτηκε κρυφά

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κρυφά με τον σύντροφό της.

Το μοντέλο έκανε την αποκάλυψη όταν βρέθηκε το πρωί τη Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Να μην σχολιάσουμε άλλο αυτό το θέμα. Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά. Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω πραγματικά άλλο, έχω αρχίσει να στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά εγώ με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα την πρόταση γάμου» υποστήριξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφερόμενη στα μηνύματα που δέχεται στα social media.

«Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση», συνέχισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να της εύχονται για τον γάμο της.

«Για εμένα είναι μία ευλογία για να μπορέσω να κάνω ένα παιδί» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τη δημοσιοποίηση της πρότασης γάμου που δέχτηκε, αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύντροφό της με τους χρήστες των social media να της γράφουν ότι αυτός είναι “φανταστικός” με την κυριολεκτική έννοια, δηλαδή ότι είναι αποκύημα της φαντασίας της και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ