Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας»

Την οργή της για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται στα social media, με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται και η ίδια, εξέφρασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

Το μοντέλο και επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερη ενεργή στο Instagram, όμως παρότι ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από την καθημερινότητά της κρατά σαν “επτασφράγιστο μυστικό” την ταυτότητα του συντρόφου της, καθώς όπως έχει δηλώσει, εκείνος δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Το γεγονός αυτό, όπως και η αναβολή του γάμου της, έχει σχολιαστεί πολύ.

Μετά το πρόσφατο ξέσπασμα κατά όσων δεν σέβονται το δικαίωμα του συντρόφου της για ιδιωτικότητα, επανήλθε και έκανε άλλη μια οργισμένη ανάρτηση.

«Γεννιέται ένας άνθρωπος, βρίζετε. Βαφτίζεται ένας άνθρωπος, βρίζετε, παντρεύεται ένας άνθρωπος βρίζετε, πεθαίνει ένας άνθρωπος συνεχίζετε να βρίζετε. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν πάει τίποτα καλά στη ζωή σας», ανέφερε.

Πριν από λίγες μέρες είχε γράψει επίσης: «Επειδή το 80% των ερωτήσεων είναι πότε παντρεύομαι και γιατί δεν δείχνω τον σύντροφό μου θα σας απαντήσω ότι πρώτον δεν είναι τσάντα και δεύτερον γιατί έχει να κάνει με προσωπική ζωή.  Κάτι που δεν θέλω να εκθέσω, είναι κάτι ιερό, κάτι όμορφο και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν μπορείτε να το σεβαστείτε; Σκεφτείτε κάποιον να σας πιέζει για κάτι που δεν θέλετε να το κάνετε. Μπείτε στη θέση μου σας παρακαλώ»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ