Μαίρη Συνατσάκη: H απάντησή της σε υβριστικό μήνυμα που δέχτηκε—«Να γιατί πάω σε ψυχολόγο»

Την πρώτη της αντίδραση, όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της Βασίλισσα Ελισάβετ, μοιράστηκε με ανάρτηση της στα social media η Μαίρη Συνατσάκη. Ωστόσο, ένας follower της δεν άφησε ασχολίαστη την δημοσίευσή της και έσπευσε να της στείλει μήνυμα-χολή.  

Η γνωστή influencer, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή, ανέβασε την Πέμπτη στα Instagram stories της ποστ στο οποίο έγραφε: «Παιδιά τι μου λέτε, είχα όλη την ημέρα δουλειά. Πέθανε η βασίλισσα; Δεν ξέρω γιατί έχω σοκαριστεί αυτή τη στιγμή τόσο». «Δεν κοροϊδεύω πάντως, όντως σοκαρίστηκα. Λες και δεν ήταν 200 χρονών περίπου», συμπλήρωσε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της.

Στην συνέχεια, η influencer δημοσίευσε τα όσα -υβριστικά- της έγραψε ο διαδικτυακός της φίλος. «Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου. Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…», ήταν τα λόγια του ακόλουθού της, με την influencer να σχολιάζει στην ανάρτησή της: «Λατρεύω την ψυχραιμία του Ίντερνετ. Καλή Παρασκευούλα».

Λίγο αργότερα, η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία της και σημείωσε στην δημοσίευσή της: «Να γιατί πάω σε ψυχολόγο κάθε Παρασκευή. Επειδή ο κύριος από το προηγούμενο Story δεν πάει».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ