Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε η τρίτη καταγγέλλουσα για την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τον ηθοποιό στο αυτοκίνητο

Διευκρινίσεις για μια φωτογραφία από οικόπεδο που πιθανολογεί ότι ήταν το μέρος όπου της επιτέθηκε εντός του αυτοκινήτου του ο Πέτρος Φιλιππίδης το 2014, έδωσε η τρίτη καταγγέλλουσα. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταθέσει, κατόπιν αιτήματός της, κεκλεισμένων των θυρών.

της Άννας Κανδύλη

Μιλώντας σήμερα για πρώτη φορά παρουσία ακροατηρίου υπέδειξε το σημείο που πιστεύει πως συνέβη η καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού, το οποίο αρχικώς δεν μπορούσε να θυμηθεί.

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω το χώρο, αλλά το έκανα επειδή έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτό το δρόμο μου θύμισε κάτι. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί» ανέφερε δείχνοντας σχετική φωτογραφία ενώ σημείωσε ότι εκ των υστέρων έμαθε πως απέναντι βρισκόταν το σπίτι του κατηγορουμένου ηθοποιού.

Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Τρίτη όπου αναμένεται να ολοκληρώσει την κατάθεσή της, η σύζυγος του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου και στο βήμα του μάρτυρα να ανέβει στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ