Δημήτρης Κόκοτας: Ξέσπασε η μάνατζερ του τραγουδιστή, Σάντρα Βουτσά – «Είναι απαράδεκτο, είναι μηνύσιμα αυτά»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα (9/4) η Σάντρα Βουτσά, μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα και κατακεραύνωσε την στυλίστρια Πέννυ Βασιλείου για την ανάρτηση που έκανε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση»

Αρχικά, η Σάντρα Βουτσά ανέφερε: «Εγώ πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια, γιατί οι μπαμπάδες μας έκαναν πολύ παρέα. Οπότε η σχέση μου με τον Δημήτρη είναι πολύ πιο κοντινή, δεν είναι απλά επαγγελματική. Μέχρι στιγμής από την εμπειρία που έχουμε εμείς από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, στην σύζυγο του Δημήτρη, την ενημερώνουν κάθε μέρα για το τι θα κάνουν, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις».

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν και να λένε πράγματα, που ακόμα και κάποια από αυτά να ισχύουν, ξέρουν τι σημαίνει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»; Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες λεπτομέρειες, είναι μηνύσιμα αυτά. Να βγαίνει και να λέει ότι χαροπαλεύει ο Δημήτρης; Και να λέει κάτι για φυσαλίδες… είναι και δόκτωρ δηλαδή η κυρία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ