Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

Μία πρόσφατα παντρεμένη γυναίκα έπαθε σοκ, όταν ο άνδρας της ομολόγησε ότι ίσως μπει στον πειρασμό να την απατήσει. Αιτιολόγησε την επιθυμία του λέγοντας ότι σ’ εκείνον, η απιστία αυξάνει την επιθυμία για τη γυναίκα του.

Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»

Μία γυναίκα σοκαρίστηκε, όταν ο άντρας της, της εξομολογήθηκε τις σκέψεις του περί απιστίας. Η γυναίκα, η οποία ήταν παντρεμένη για μόλις δύο εβδομάδες, εξήγησε σε ανάρτησή στο Reddit την κατάστασή της, ενώ ζήτησε να μάθει τη γνώμη των άλλων χρηστών. Οι αναγνώστες έμειναν άναυδοι με την ιστορία της.

Προχωρώντας στις λεπτομέρειες της κατάστασης, η γυναίκα εξήγησε ότι παντρεύτηκαν πρόσφατα με τον άνδρα της. Διανύουν και οι δύο την δεκαετία των τριάντα, και  κάποια στιγμή, αναφέρθηκαν στο ζήτημα της απιστίας. Τότε έμαθε ότι ο άνδρας της είναι υπέρμαχος της απιστίας και μάλιστα, η πράξη της απιστίας του δημιουργεί μεγαλύτερη επιθυμία για την γυναίκα του.

Απιστία: 8 τρόποι για να αντισταθείτε στον πειρασμό και να μην απατήσετε τον σύντροφό σας

Η γυναίκα ανέφερε ότι ο άνδρας της υποστήριξε πώς «όσον αφορά το μέλλον της σχέσης, η απιστία είναι στο πρόγραμμα». «H ομολογία του αυτή μού έκοψε την ανάσα και νόμιζα ότι αστειεύεται. Στη συνέχεια, μου εξήγησε ότι, για εκείνον, η απιστία δεν είναι κάτι τόσο κακό και μάλιστα, όταν θα έρθει η στιγμή που απιστήσει, αυτό θα τον κάνει να με θέλει ακόμη περισσότερο», ανέφερε η γυναίκα.

Εξηγώντας τη λογική της σκέψης του άντρα, συνέχισε: «Με την απιστία αποδεικνύει στον εαυτό του ότι, δεν ταιριάζει με καμιά άλλη γυναίκα όσο μαζί μου. Έτσι θα θυμάται ότι πραγματικά θέλει να είναι σε μία σοβαρή και αφοσιωμένη σχέση μόνο μαζί μου, ανεξάρτητα από το ποια άλλη θα γνωρίσει. Με λίγα λόγια, θέλει να με συγκρίνει με άλλες γυναίκες ώστε να  καταλαβαίνει ότι εγώ είμαι η μία και μοναδική».

Ξεπερνώντας την απιστία: 5 σημάδια που δείχνουν ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ξανά τον σύντροφό σας

Η πληγωμένη γυναίκα έκλεισε την ανάρτηση λέγοντας ότι εύχεται αυτά που μοιράζεται να ήταν απλώς το σκοτεινό χιούμορ του άντρα της. Όμως, ο άνδρας της, τη χαρακτήρισε παράλογη που δεν καταλαβαίνει τη λογική του και την οπτική του προς την απιστία. «Μού κατέστρεψε τη διάθεση να είμαι μαζί του. Με κατηγόρησε που εκνευρίστηκα, αφού δεν έχει κάνει τίποτε ‘ακόμη’ και, το μόνο που έκανε ήταν να είναι ειλικρινής».

Οι αναγνώστες της ανάρτησης έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να εκφράσουν τη γνώμη τους. Ένας, συγκεκριμένα της έγραψε «Όσα σού λέει είναι ανοησίες. Μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι σε έχει ήδη απατήσει. Κανείς δεν κάνει μία τέτοια κουβέντα για την απιστία αν δεν την έχει διαπράξει». Ένας ακόμη της είπε: «Σήκω και τρέξε. Κατακόκκινες σημαίες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ