Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»

Ο επί 19 χρόνια σύζυγός μου με απατούσε και το ανακάλυψα χάρη στο τατουάζ του. Η γυναίκα μοιράζεται την ιστορία συζυγικής προδοσίας που την πλήγωσε όσο τίποτα.

Απιστία: 8 τρόποι για να αντισταθείτε στον πειρασμό και να μην απατήσετε τον σύντροφό σας

«Τα τατουάζ δεν με ενοχλούσαν ποτέ. Εγώ δεν έχω κάνει, ούτε είχαμε συζητήσει με τον άνδρα μου το ενδεχόμενο να κάνουμε. Κάποια στιγμή είπε ότι άρχισε να το σκέφτεται επειδή μία από τις αδελφές του παντρεύτηκε έναν άνδρα που είχε πολλά τατουάζ. Αυτό τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι ήθελε κι αυτός ένα» είπε σε μία ανάρτησή της στο Reddit.

«Διάλεξε να ζωγραφίσει έναν κρίνο στην αριστερή πλευρά του στήθους του. Προσωπικά, δεν μ’ ενθουσιάζουν τα σχέδια με τα λουλούδια, αλλά τότε ακόμη δεν είχα υποψιαστεί τίποτα. Δεν ενθουσιάστηκα, αλλά δεν του το απαγόρευσα, αφού είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του», ανέφερε.

H απροσδόκητη αντίδραση ενός άνδρα όταν έμαθε την απιστία της συζύγου του – «Μου είπε να συνεχίσω»

Ένα δεύτερο τατουάζ κίνησε υποψίες

Έναν χρόνο μετά, πήγε και πρόσθεσε και κισσό γύρω από τον λουλούδι. Η κατάσταση άρχισε να την ανησυχεί όταν ο άνδρας της, δεν ήθελε πλέον να τον συνοδεύει στις εκδηλώσεις που διοργάνωνε η δουλειά του. «Χρησιμοποιούσε ως πρόφαση την πανδημία, οπότε τον πίστευα, αλλά όταν τα μέτρα χαλάρωσαν, δεν καταλάβαινα γιατί επέμενε να μην πηγαίνω μαζί του, αφού αυτό έκανα όλα τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι».

«Μέχρι που κάποια στιγμή τον έπεισα και τον συνόδευσα σε μία εκδήλωση. Εκεί, γνώρισα μία συνάδελφό του, με την οποία ήταν στο ίδια τμήμα και συνεργαζόταν στενά. Το όνομά της είναι Ηλιάνα».

Φωτογραφία: Instagram/inkedangelstattooshop

Το ένστικτό της ήταν σωστό

Η σύζυγος τα έβαλε κάτω και κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Όταν του μίλησε, εκείνος είπε ότι είναι απλή σύμπτωση. Έπειτα από πίεση, τελικά παραδέχτηκε ότι με την συνάδελφό του έχουν σχέση εδώ και δύο χρόνια. «Ήμουν σε τέτοιο σοκ, που δεν μπορούσα να σκεφτώ το τατουάζ που είχε κάνει έναν χρόνο μετά». Η Ηλιάνα είχε αποκτήσει με τον άνδρα μου έναν γιο, τον οποίο έβγαλε Ivy (κισσός). «Ο άνδρας μου έκανε το τατουάζ λίγους μήνες μετά τη γέννησή του».

«Με εκλιπαρούσε να μην τον χωρίσω αλλά ήταν αδύνατον να συγχωρήσω κάτι τέτοιο», εξήγησε σε ανάρτησή της στο Reddit.

«Ωστόσο, πριν να χωρίσουμε επίσημα, πρέπει να είμαστε απλώς σε διάσταση, λόγω της κόρης μας, η οποία του χρόνου θα γίνει 18 ετών και πλέον δεν θα χρειάζεται επιμέλεια».

«Το διαζύγιο δεν θα είναι περίπλοκο. Και οι δύο εργαζόμαστε, οπότε ο δικηγόρος που συμβουλεύτηκα είπε ότι δεν θα αποφασιστεί διατροφή για κανέναν από τους δύο και τα περιουσιακά μας στοιχεία θα διαχωριστούν. Είμαι σε σοκ ακόμα, σε ένα βαθμό τουλάχιστον. Εκείνος θέλει να πάει σε κάποιον ειδικό, αλλά εγώ δεν μπορώ».

«Είμαστε παντρεμένοι 19 χρόνια και τον άφησα να με πείσει ότι η διαίσθησή μου για το τατουάζ του ήταν λάθος. Ποτέ δεν πίστευα ότι στα 43 μου θα έπαιρνα διαζύγιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Λόγια υποστήριξης

Στα σχόλια της ανάρτησης, πάρα πολλοί χρήστες εξέφρασαν την υποστήριξή τους για την άτυχη γυναίκα: «Λυπάμαι ειλικρινά που εσύ και η κόρη σου βιώσατε αυτή την κατάσταση. Μπράβο σου που στάθηκες στα πόδια σου».

Κάποιος άλλος χρήστης πρότεινε: «Ζήτησέ του να σβήσει τα τατουάζ για να σε πείσει να τον δεχτείς πίσω. Το κάνει-δεν το κάνει, χώρισέ τον».

Ένας ακόμη σχολίασε ότι «του έπεσαν τα σαγόνια από τη σκληρότητα του συζύγου».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ