H απροσδόκητη αντίδραση ενός άνδρα όταν έμαθε την απιστία της συζύγου του – «Μου είπε να συνεχίσω»

Συνήθως όταν κάποιος σύζυγος μαθαίνει την απιστία του/της συντρόφου νιώθει προδοσία, θλίψη, θυμό. Ωστόσο υπάρχει η περίπτωση ενός άνδρα που είχε μία εξαιρετικά περίεργη αντίδραση.

Μία 33χρονη γυναίκα έγραψε στην εφημερίδα «The Sun» το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον γάμο της. «Ανάγκασα τον εαυτό μου να εξομολογηθεί τα πάντα για την απιστία μου στον σύζυγό μου. Τίποτα δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει για την αντίδρασή του», ανέφερε η γυναίκα.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι φιλούσε στο στόμα και αγκάλιαζε τακτικά έναν από τους φίλους του 35χρονου συζύγου της. «Έχουμε βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον», ανέφερε για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της.

«Γέλασε όταν του το είπα»

«Όταν το είπα στον σύζυγο μου ανησυχούσα ότι θα θυμώσει, ίσως και να απειλήσει ότι θα με διώξει έξω. Αντίθετα μου είπε ότι αυτό τον ανάβει», σχολίασε η γυναίκα, που δήλωσε συντετριμμένη από την συμπεριφορά του συζύγου της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια και έχει αποκτήσει δύο γιους. Η 33χρονη αποφάσισε να αποκαλύψει την απιστία στον σύζυγο της επειδή μία κοινή φίλη την είδε με τον εραστή της να φιλιέται σε ένα πάρτι. «Είχε τρομοκρατηθεί ότι πρόκειται να μας εκθέσει λέγοντας το στον σύζυγο μου ή στην σύζυγο του εραστή μου», τόνισε η γυναίκα.

Στη συνέχεια η κοινή φίλη άρχισε να κάνει αναρτήσεις στο Facebook με υπονοούμενα για την απιστία και το ψέμα. «Ξέρω ότι στρέφονταν προς εμένα και το παιχνίδι είχε τελειώσει. Δεν άντεχα άλλο το άγχος κι έτσι είπα στον άντρα μου τι έκανα και γέλασε», σημείωσε η 33χρονη.

«Μου είπε να συνεχίσω»

Και συνέχισε: «Σίγουρα δεν τον ενόχλησε η μεγάλη μου εξομολόγηση και μάλιστα μου πρότεινε να συνεχίσω να φιλάω άλλους άντρες. Είμαι τόσο μπερδεμένη και νιώθω παγιδευμένη. Δεν νομίζω ότι ο εραστής μου θα εγκαταλείψει την οικογένειά του και όμως ο σύζυγός μου ουσιαστικά μου είπε ότι δεν ενδιαφέρεται για την απιστία μου».

Αποκάλυψε επίσης ότι είναι σίγουρη πώς ο σύζυγος της την είχε απατήσει στο παρελθόν αλλά δεν το παραδέχτηκε ποτέ ευθέως. «Πραγματικά το μόνο που θέλω είναι να με αγαπούν και όμως ο άντρας που νοιάζεται πραγματικά για μένα δεν μπορεί να είναι μαζί μου, ενώ ο σύζυγός μου δεν δίνει δεκάρα», ανέφερε η 33χρονη.

Η υπεύθυνη της στήλης σύστησε στην 33χρονη να συζητήσει με τον σύζυγο της για να δουν εάν έχουν μέλλον πλέον μαζί. «Πραγματικά ακούγεται ότι σε θεωρεί δεδομένη και σε άφησε συναισθηματικά διαθέσιμη σε μία απιστία. Κάθισε τον κάτω και ζήτησε του να είναι ειλικρινής μαζί σου», συμβούλευσε η υπεύθυνη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ