Νανά Παλαιτσάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Νομίζει ότι κάνει κάποια άλλη εκπομπή»

Τα όσα δήλωσε χθες (11/3) μέσα από την εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η Νανά Παλαιτσάκη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του παρουσιαστή, σημείωσε ότι: «Ο Γιώργος νομίζει ότι κάνει κάποια άλλη εκπομπή».

«Πιστεύω ότι ο Γιώργος νομίζει ότι κάνει κάποια άλλη εκπομπή. Διότι είπε ότι είναι μία εκπομπή που δεν έχει καθόλου κουτσομπολιό, lifestyle… Στην εκπομπή, γιατί εγώ παρακολουθώ αποσπάσματα από την εκπομπή του Γιώργου, έχουν θέματα όπως την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα», ανέφερε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Στη συνέχεια είπε: «Επειδή αποδομεί την σκαλέτα, την ροή εκπομπών που έχουν προηγηθεί και είπε ότι θα «μπορούσαμε να κάνουν και νύχια, μαλλιά»… Οι εκπομπές δεν έκαναν νύχια, μαλλιά… Ήταν εκπομπές που είχαν και πληροφορίες για το παιδί και τις μαμάδες και ιατρικά θέματα και ψυχολογικά θέματα και σεξουαλικά θέματα και είχαν και γυναικεία θέματα. Τα οποία γυναικεία θέματα είναι εμπορικά και φέρνουν χρήματα στα κανάλια».

«Επίσης θα ήθελα να πω ότι τους τιμά τους συνεργάτες, αλλά όταν τους τιμάς ας τους να μιλήσουν και λίγο. Σ’ αυτή την εκπομπή δεν μιλάει κανένας. Για να μιλήσει κάποιος πρέπει να ουρλιάξει πιο πολύ από τον Γιώργο», σημείωσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ