Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

Μία γυναίκα ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω της εφαρμογής για τρέξιμο Strava. Αρκετοί άνθρωποι έχουν διαπιστώσει ότι το ταίρι τους, τους απατά μέσω εφαρμογών όπως το Venmo και τοAirbnb.

Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

To Strava είναι μία εφαρμογή fitness με την οποία ο χρήστης παρακολουθεί και μπορεί να μοιράζεται με άλλους χρήστες την πορεία της σωματικής του δραστηριότητας. Η εφαρμογή διαθέτει Bluetooth και ακριβές GPS, και δεν απαιτεί ο χρήστης να είναι διαρκώς συνδεδεμένος για να εντοπιστεί. Μία γυναίκα εξηγεί πως η εφαρμογή Strava αποκάλυψε την απιστία του άνδρα της.

Η TikToker Megan (@meg.c.mcgee) δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε πώς αντιλήφθηκε ότι ο άντρας της, την απατά παρακολουθώντας τη δραστηριότητά του στην εφαρμογή Strava. Μέσω της εφαρμογής, οι φίλοι κοινοποιούν τη δραστηριότητά τους. «Το σημαντικό είναι ότι, οι ‘φίλοι’ στο Strava έχουν πρόσβαση στους χάρτες τους. Δηλαδή, αν το προφίλ σου είναι ‘δημόσιο’, ένας λογαριασμός που σε ακολουθεί μπορεί να δει τις διαδρομές που έχεις ακολουθήσει και έχει καταγράψει η εφαρμογή», ανέφερε η Megan.

Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»

«Έγινα ντετέκτιβ»

Η Megan εξηγεί ότι κάποια στιγμή ο άντρας της ξεκίνησε να τρέχει, έκανε λογαριασμό στο Strava και ο ένας ακολούθησε στον άλλον στην εφαρμογή. Κάθε φορά η Megan ήθελε να πάνε μαζί για τρέξιμο, εκείνος την απέφευγε. Λίγο καιρό αργότερα, ο άνδρας της, της ζήτησε να διακόψουν για λίγο τη σχέση τους.

Από το σημείο εκείνο η Megan άρχισε ν’ αναζητά απαντήσεις. «Έγινα ντετέκτιβ», είπε χαρακτηριστικά. «Θα ερευνήσεις τα πάντα προκειμένου να βρεις μία απάντηση. Ο άνδρας αυτός, όπως όλοι όσοι απιστούν, πιστεύει ότι είναι τόσο πονηρός που μπορεί να κρύψει τις παρασπονδίες του», παρατήρησε.

Ξεπερνώντας την απιστία: 5 σημάδια που δείχνουν ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ξανά τον σύντροφό σας

Όταν άρχισε να κοιτάζει προσεκτικότερα τον λογαριασμό του άνδρα της στην εφαρμογή, άρχισε να βγαίνει κάποιο νόημα, εξήγησε η γυναίκα. «Το αποκορύφωμα ήταν όταν είδα τους χάρτες της διαδρομής του στο τρέξιμο», είπε.

Στο βίντεό της, η Megan είπε πως ανακάλυψε ότι το σημείο έναρξης ήταν το σπίτι τους, και ο τερματισμός το σπίτι της γυναίκας με την οποία την απατούσε. Η ερωμένη έμενε περίπου σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. «Βέβαια, ακόμη δεν είχα μάθει όλες τις απαντήσεις. Σίγουρα είχα καταλάβει ποια είναι και πλέον ήξερα τι έκανε όταν πήγαινε για γυμναστική. Όπως καταλαβαίνετε, έμαθα να χειρίζομαι άψογα την εφαρμογή, ξέρω όλες τις λειτουργίες της απ’ έξω και ανακατωτά», σημείωσε η Megan.

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση

Ένας απ’ τους αναγνώστες της ανάρτησης o @albamayo23, σχολίασε ότι δουλεύει στη Strava και έγραψε στην Megan ότι θα ενημερώσει την εταιρεία για την ιστορία της. «Σ’ αγαπώ», τού απάντησε η Megan.

Ένας ακόμη αποκάλυψε ότι συγγενικό  του πρόσωπο ανακάλυψε ότι το απατούν, επίσης μέσω Strava: «Η θεία μου έμαθε ότι ο θείος μου την απατούσε μέσω Strava! Ο θείος μου πατούσε ‘παύση’ πάντα σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά πήγαινε στο σπίτι της», έγραψε ο χρήστης Jess @jesswild22.

Ακόμη αρκετοί αναγνώστες της ανάρτησης, σχολίασαν ότι ανακάλυψαν μία απιστία μέσω διαφόρων εφαρμογών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ