Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

Μία γυναίκα μιλάει για τον επεισοδιακό χωρισμό της αφού ανακάλυψε ότι ο άνδρας φίλησε την αδελφή της γυναίκας του, φερόμενος «ύπουλα και προδοτικά»

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

Μία σοκαρισμένη γυναίκα αναζητά απεγνωσμένα κάποια συμβουλή, αφού ανακάλυψε ότι ο άνδρας της και η αδελφή της, της «την έφεραν». Έχοντας πάντα τυφλή εμπιστοσύνη στον άνδρα της, τώρα της είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει τη «βόμβα» που της έριξε, όταν παραδέχτηκε ότι ένα βράδυ μέθυσε και φίλησε την αδελφή της.

“Αφού δεν κάναμε σεξ, δεν είναι απιστία”

Ήταν ξεκάθαρος προς τη γυναίκα του, της είπε αμέσως τι είχε συμβεί ανάμεσα σ’ αυτόν και την αδελφή της. Ωστόσο, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι αυτό το φιλί υπό την επήρεια μέθης, μετράει ως απιστία. «Μού είπε ότι δεν ήταν κανένα παθιασμένο φιλί, αλλά είχε διάρκεια», αποκάλυψε, προτού συμπληρώσει ότι της είπε: «σαν ένα φιλί μεταξύ συζύγων όχι όπως θα έπρεπε να είναι το φιλί με την αδελφή της γυναίκας σου».

Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

«Το φιλί ήρθε ύστερα από δική του πρωτοβουλία και ήταν πολύ απολογητικός, όμως επιμένει ότι δεν το θεωρεί απιστία. Όπως λέει, απιστία είναι όταν γίνεται σεξ, πράγμα που δεν συνέβη». Η γυναίκα εξομολογήθηκε ότι αν από κάποιον δεν περίμενε ποτέ τέτοια συμπεριφορά, αυτός θα ήταν ο άνδρας της. «Είναι από τους άνδρες που δεν πιστεύεις με τίποτα ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο. Απόλυτα έμπιστος, είχε πάντα προτεραιότητα την πίστη του σ’ εμένα».

“Η αδελφή μου, μού του έκρυψε”

Όσο για την αδελφή της, δεν της μίλησε ποτέ για το περιστατικό. Στην αρχή είπε ψέματα στον σύντροφό της ότι ήταν ένα φιλικό φιλί στο μάγουλο, αλλά μετά παραδέχτηκε ότι εκείνος τη φίλησε κανονικά: «Φυσικά δεν το περίμενε και ξαφνιάστηκε, αλλά ο άνδρας μου το αρνείται και, όπως λέει, ένιωσε ότι ήταν αμοιβαίο». Η γυναίκα συνέχισε: «Είχαν μία συγκινητική κουβέντα, αγκαλιάστηκαν και το έναν έφερε το άλλο. Ο άνδρας μου λέει ότι δεν σκεφτόταν εκείνη την ώρα».

Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»

Υπάρχει ένα forum μαμάδων, το Mumsnet, στο οποίο η γυναίκα έγραψε την εμπειρία της, ώστε να ζητήσει τη γνώμη και άλλων ανθρώπων σχετικά με την κατάσταση με την αδερφή της. Οι περισσότεροι σχολιαστές είπαν ότι δέχτηκε μία τεράστια προδοσία από τους δύο ανθρώπους που εμπιστευόταν περισσότερα. «Είναι σίγουρα προδοσία, και μάλιστα και από τους δύο. Έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι εξοργισμένη και λυπημένη», έγραψε μία αναγνώστρια, ενώ μία άλλη, είπε: «εγώ θα τους έβγαζα και τους δύο απ’ τη ζωή μου. Είναι απίστευτη προδοσία. Θα ήμουν έξαλλη με την αδελφή μου που δεν ήρθε να μού το πει αμέσως. Και μετά είπε και ψέματα».

«Για εμένα, θα μετρούσε ως απιστία», έγραψε μία άλλη αναγνώστρια. «Θα με πλήγωνε τόσο πολύ, νομίζω είναι απ’ τα χειρότερα που μπορεί να σου συμβούν». Μία ακόμη γυναίκα συμφώνησε, σχολιάζοντας «δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορέσεις να τους εμπιστευτείς ξανά σε περίπτωση που συναντηθούν στον ίδιο χώρο. Θα πρέπει να διαλέξεις την οικογένεια ή τον σύζυγο». «Ασφαλώς και είναι απιστία» επιβεβαίωσε μία γυναίκα, εξοργισμένη για λογαριασμό της συζύγου. «Θα ήθελα να ξέρω πώς θ’ αντιδρούσε ο άνδρας σου αν εσύ φιλιόσουν με τον αδελφό του ή τον πατέρα του».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ