Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχουν κάποιοι που της βάζουν τρικλοποδιές για το συμβόλαιό της»

Τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για το τηλεοπτικό της μέλλον, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως  έχει επικοινωνία με τη διοίκηση Mega προκειμένου να αξιοποιηθεί σε άλλη ζώνη, σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης 28/3.

Ελεονώρα Μελέτη: Νέο ραντεβού με το Mega – Θα μείνει στο κανάλι;

Συγκεκριμένα, η  Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως υπάρχουν πρόσωπα στον σταθμό που εργάζεται η Ελεονώρα που προσπαθούν να της βάλουν τρικλοποδιές , ωστόσο, εκείνη δεν έχει μιλήσει ακόμα με το κανάλι, ενώ διατηρεί άψογες σχέσεις με τους υψηλά ιστάμενούς της.

Θέλοντας να γίνει σαφέστερη η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε για την Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω μια πληροφορία, δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά θα το πω. Γενικότερα την Ελεονώρα την εκτιμά πάρα πολύ η ιδιοκτησία και τα πολύ υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που μπορεί να τρέχουν τις εκπομπές, χωρίς να θέλω να πω ονόματα γιατί δε με αφορά, είναι και άλλο κανάλι, που βάζουν τρικλοποδιές σε κάποιες εκπομπές και κάποια πρόσωπα, γιατί θέλουν να στηρίξουν κάποιους άλλους.

Μπαράζ δοκιμαστικών στο Mega για το νέο τηλεπαιχνίδι

Αλλά, η Ελεονώρα ακόμα δεν έχει μιλήσει πολύ ψηλά. Όταν μιλήσει εκεί που πρέπει να μιλήσει, νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι μια χαρά. Αυτό γνωρίζω εγώ» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ