Rebel Wilson: Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Η Rebel Wilson αποκαλύπτει ότι έχασε την παρθενία της στα 35 της και ελπίζει ότι η δημοσίευση της προσωπικής της ιστορίας θα στείλει ένα «θετικό μήνυμα» σε άλλους.

Η γεννημένη στην Αυστραλία ηθοποιός, 44 ετών, λέει στο PEOPLE ότι συμπεριέλαβε την αποκάλυψη στα επερχόμενα απομνημονεύματά της Rebel Rising, που θα κυκλοφορήσουν στις 2 Απριλίου, για να καθησυχάσει τους νέους ότι «δεν πρέπει όλοι να χάσουν την παρθενία τους ως έφηβοι».

«Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι», λέει η Wilson. «Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να φτάσεις τα τριάντα σου όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση ως νέος» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός του Pitch Perfect θυμάται ότι «αποφεύγαμε το θέμα όσο το δυνατόν περισσότερο ως έφηβοι λόγω της ντροπής».

«Υπήρξε μια ασαφής στιγμή, νομίζω ότι είπα στον καλύτερο φίλο μου: «Α, ναι, το έκανα για να το τελειώσω όταν ήμουν 23 ετών», αφηγείται η Wilson. «Για να αποφύγω πραγματικά τις ερωτήσεις». Προσπάθησε να παρακάμψει το θέμα όταν εμφανιζόταν σε κάποια εκπομπή ή άλλαζε συζήτηση όπως μπορούσε.

«Κανονικά θα έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση», συνεχίζει. «Και μετά οι άνθρωποι που είπαν, “Ω, στα 24, είναι τόσο αργά”. Και μετά κάθομαι εδώ και σκέφτομαι: “Θεέ μου, ο αριθμός μου είναι 35. Τι στο διάολο; Θα μοιάζω με τον μεγαλύτερο looser”».

Αν και αποκαλεί τον εαυτό της «όψιμη άνθιση», η Wilson πιστεύει ότι, αν ήταν 20 χρόνια νεότερη, η εμπειρία και η εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς της θα ήταν «πολύ διαφορετική».

«Είναι απολύτως απίστευτο, αν είχα γεννηθεί 20 χρόνια αργότερα, πιθανότατα θα είχα εξερευνήσει περισσότερο τη σεξουαλικότητά μου. Απλώς ήξερα ότι με ελκύουν οι άντρες, και αυτό ήταν το φυσιολογικό» περιγράφει η ηθοποιός.

«Και όταν άρχισα να ανοίγομαι πιθανώς περισσότερο μετά τον θάνατο του πατέρα μου και συνειδητοποίησα, πως παρόλο που έβλεπα τον γάμο ως ένα τρομερό πράγμα και χάσιμο χρόνου, άρχισα να ανοίγομαι σε αυτό», προσθέτει. «Και χρόνια αργότερα, το να γνωρίζω γυναίκες και να έχω συναισθήματα για μια γυναίκα, και αυτό, νομίζω ότι είναι απλώς ένα σημάδι για το πού βρισκόταν η κοινωνία».

Αρραβωνιασμένη πλέον με τη σχεδιάστρια Ramona Agruma, η Wilson καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, Royce Lillian, μέσω παρένθετης μητέρας τον Νοέμβριο του 2022.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ