Ναύπλιο: «Μπαμπά βοήθεια» – Το μήνυμα που έστειλε ο 12χρονος στον πατέρα του μόλις είδε το βίντεο του αρχιμανδρίτη

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον σάτυρο αρχιμανδρίτη στο Ναύπλιο.

Ναύπλιο: Απολογείται στον ανακριτή ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο

Ο 12χρονος με το που έλαβε το βίντεο με το πρόστυχο περιεχόμενο αμέσως επικοινώνησε με τον πατέρα του ο οποίος ζει στο εξωτερικό και τού ζήτησε βοήθεια.

Τότε εκείνος έσπευσε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και πληροφορήθηκε όλα όσα είχαν συμβεί με τον αρχιμανδρίτη, τον οποίο θεωρούσαν άνθρωπο εμπιστοσύνης καθώς δίδασκε και στο Κατηχητικό.

Ναύπλιο: «Πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;» – Σε σοκ ο 12χρονος που παρέλαβε το βίντεο από τον ιερέα

Για τις 16 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη του Αρχιμανδρίτη

Αναβολή πήρε η δίκη για τον 40χρονο αρχιμανδρίτη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έως τις 16 Ιουνίου οπότε και θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του 40χρονου, προκειμένου να γίνει άρση απορρήτου των συνομιλιών που είχε, από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου, για να διαπιστωθεί ότι -όπως υποστηρίζει- η αποστολή του άσεμνου υλικού έγινε από λάθος και προοριζόταν για άλλο παραλήπτη που είναι ενήλικος.

Ναύπλιο: Υπό κράτηση ο 40χρονος ιερέας που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 12χρονο – Την Τρίτη η απολογία του

Σύμφωνα με την μητέρα του 12χρονου «το βίντεο ήταν πάρα πολύ πρόστυχο», ενώ όπως είπε η ίδια, «το παιδί είναι καλά, καθώς δεν πρόλαβε να το ακουμπήσει».

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τα δύο κινητά και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που πήραν από το σπίτι του αρχιμανδρίτη προκειμένου  να διαπιστωθεί αν περιέχουν και άλλα ανάλογα βίντεο που έχουν σταλεί και σε άλλους ανηλίκους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ