Πρίγκιπας Χάρι: Καταθέτει για το σκάνδαλο των υποκλοπών – «Ο Τύπος ήταν εχθρικός μαζί μου από τότε που γεννήθηκα»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατάθεση του πρίγκιπα Χάρι στο βρετανικό δικαστήριο που εξετάζει την μήνυσή του σε βάρος της Mirror Group Newspaper.

Πρίγκιπας Χάρι: Δύο δικαστικές μάχες αυτή την εβδομάδα

Ο πρίγκιπας κατηγορεί τον όμιλο ότι χρησιμοποίησε παράνομες μεθόδους και πιθανότατα υπέκλεπτε προσωπικές συνομιλίες του για να δημοσιεύει «καυτά» ρεπορτάζ για την προσωπική ζωή του.

«Ως έφηβος και στα είκοσι μου, κατέληξα να νιώθω σαν να έπαιζα σε πολλούς από τους κεντρικούς τίτλους και τα στερεότυπα που ήθελαν να μου φορτώσουν. Κυρίως επειδή πίστευα ότι εάν τυπώνουν για εμένα αυτά σκουπίδια και οι άνθρωποι τα πίστευαν τότε καλύτερα να ‘’κάνω το έγκλημα’’ ας το πω έτσι», είπε στην κατάθεση του ο πρίγκιπας Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θα το μετανιώσουν» – Η απόφαση τα παιδιά τους να μην βλέπουν τους συγγενείς

Κατηγόρησε τις ταμπλόιντ εφημερίδες ότι προσπαθούσαν να τον πιέσουν και να τον οδηγήσουν να κάνει πράγματα που ενίσχυαν την εικόνα του προβληματικού παιδιού της βασιλικής οικογένειας. «Κοιτάζοντας πίσω τώρα, μια τέτοια συμπεριφορά από την πλευρά τους είναι εντελώς άθλια», σημείωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Περιέγραψε την σχέση του με τον ταμπλόιντ Τύπο ως «πολύ δύσκολη». Ο δικηγόρος της Mirror Group Newspaper, Άντριου Γκριν ρώτησε τον πρίγκιπα για την μακροχρόνια διαμάχη του με τον σκανδαλοθηρικό Τύπο της Βρετανίας. «Έχω βιώσει εχθρότητα από τον Τύπο από την ημέρα που γεννήθηκα», είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ: Είναι συνέχεια σε πάρτι με φίλους – Γιατί την θεωρούν απεγνωσμένη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ