Μέγκαν Μαρκλ: Είναι συνέχεια σε πάρτι με φίλους – Γιατί την θεωρούν απεγνωσμένη

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες το τελευταίο διάστημα για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Μετά την αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας διατηρεί δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο για να «ξεφεύγει» από την οικογενειακή ζωή ήρθαν νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο χωριστά.

Μέγκαν Μαρκλ: Το πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της Λίλιμπετ – Η έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Sun» υποστηρίζει ότι η Μέγκαν Μαρκλ δίνει το παρών σε όλα τα πάρτι που γίνονται στο Λος Άντζελες και αφήνει μόνο στο σπίτι τον σύζυγο της.

Ειδική στα βασιλικά θέματα ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν «σύννεφα» στον γάμο τους απλώς έχουν φτάσει σε ένα σημείο που μπορεί ο καθένας να έχει τον δικό του χρόνο.  «Υπάρχει πολύ κουτσομπολιό και συζήτηση ότι η Μέγκαν γυρίζει στο Λος Άντζελες χωρίς τον Χάρι. Αλλά νομίζω ότι έχουν φτάσει σε ένα σημείο στον γάμο τους στο οποίο μπορούν να κάνουν το δικό τους», είπε η Ίνγριντ Στιούαρτ.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θα το μετανιώσουν» – Η απόφαση τα παιδιά τους να μην βλέπουν τους συγγενείς

«Χαμηλού επιπέδου ριάλιτι σταρ η Μέγκαν Μαρκλ»

Ωστόσο η δημοσιογράφος, Πετρονέλα Γουάιατ ανέφερε στο twitter ότι γείτονες του ζευγαριού βλέπουν συνέχεια την Μέγκαν Μαρκλ σε πάρτι χωρίς τον πρίγκιπα, Χάρι.

Ο παρουσιαστής, Τιμ Ντίλον χαρακτήρισε το ζευγάρι «χαμηλού επιπέδου σταρ των ριάλιτι» και αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να ανέβει κοινωνικά μέσα από την συναναστροφή με αστέρες του Χόλιγουντ.

Πρίγκιπας Χάρι: «Είναι αδύναμος κρίκος» εκτιμά το Παλάτι – Οι νέες κινήσεις της Μέγκαν Μαρκλ

«Το μόνο που θέλουν είναι να αράζουν με διάσημους. Ήμουν σε ένα πάρτι τις προάλλες και μιλούσα με κάποιον γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Και είναι συνεχές αυτό πράγμα με αυτούς. Αυτή (σ.σ. η Μέγκαν Μαρκλ) έστελνε γραπτά μηνύματα στο άτομο με το οποίο ήμουν εκεί. Το ζήτημα είναι ότι αυτοί οι δύο απλώς δεν σταματούν. Μοιάζουν με χαμηλού επιπέδου σταρ των ριάλιτι που προσπαθούν να προσκολληθούν σε οτιδήποτε», είπε ο Τιμ Ντίλον.

Και συνέχισε: «Είμαι πραγματικά στο πάρτι και μου έδειξαν μηνύματα αυτής της γυναίκας (σ.σ. Μέγκαν Μαρκλ) που ικετεύει τους ανθρώπους να βγουν μαζί της. Προσπαθεί να ανέβει». Μάλιστα ανέφερε ότι οι περισσότεροι κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη της την Μέγκαν Μαρκλ και χαρακτήρισε την κατάσταση της λυπηρή.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ