Μέγκαν Μαρκλ: Το πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της Λίλιμπετ – Η έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο

Τα γενέθλια που ταιριάζουν σε μια πριγκίπισσα οργάνωσε η Μέγκαν Μαρκλ για την κόρη της με τον πρίγκιπα Χάρι, Λίλιμπετ.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θα το μετανιώσουν» – Η απόφαση τα παιδιά τους να μην βλέπουν τους συγγενείς

Η πριγκίπισσα Λίλιμπετ , έκλεισε τα 2 της χρόνια την Κυριακή (4/6), με την οικογένεια να γιορτάζει την περίσταση με μια γιορτή «καθ’ όλα αμερικάνικη» στην Καλιφόρνια.

«Θα περίμενα να δω ένα σωρό διασημότητες και ένα χαλαρό πάρτι, το οποίο ελπίζω ότι θα περιλαμβάνει και άλλα νήπια», είπε  στο OK! Magazine UK η ειδική στα βασιλικά θέματα, Jennie Bond.

Μέγκαν Μαρκλ: «Σκοπεύει να εγκαταλείψει τον Χάρι και να πάρει την επιμέλεια»

«Θα ήταν ωραίο να σκεφτεί κανείς ότι η μέρα μπορεί να περιλαμβάνει μια βιντεοκλήση στον παππού της, τον βασιλιά Κάρολο Γ΄, και ελπίζουμε ότι κάποιο είδος δώρου έχει κανονιστεί και θα παραδοθεί στο Μοντεσίτο για τα γενέθλιά της από την βασιλική οικογένεια».

Μια ξεχωριστή πηγή ισχυρίστηκε στη New Idea ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ ‘είχε αναθέσει στους βοηθούς του να ψάξουν ειδικά κατασκευασμένα σπίτια για παιδιά, παρόμοια με αυτά που είχαν η Βασίλισσα και η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα όταν ήταν κορίτσια.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η απόφαση «βόμβα» – «Δεν έμεινε τίποτα άλλο να πουν»
Λίλιμπετ Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία: Netflix

 

«Θέλει να δώσει στη Λίλι κάτι που θα χρησιμοποιήσει και θα είναι δικό της», είπε η πηγή του ταμπλόιντ. «Θα το θυμάται για πάντα – θα είναι η απόλυτη έκπληξη. Ο Χάρι έχει προειδοποιήσει τον Κάρολο [ωστόσο] να είναι λιγότερο υπερβολικός».

Το μικρότερο παιδί του Χάρι, 38, και της Μαρκλ, 41,γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, όπου οι γονείς της μετακόμισαν αφού αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020, στο περίφημο Megxit. O πρίγκιπας Άρτσι, γεννήθηκε στο Λονδίνο, αλλά γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του τον περασμένο μήνα στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. Η μεγάλη του μέρα έπεσε την ίδια ημερομηνία με τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος φέρεται να έκανε πρόποση για τον εγγονό του κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συγκέντρωσης στο Λονδίνο.

Παρόλο που ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκε στην ιστορική στέψη του πατέρα του, επέστρεψε στην Καλιφόρνια  για να είναι στο πάρτι γενεθλίων του Άρτσι. Η σύντομη εμφάνισή του άφησε πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας  να αναρωτιούνται γιατί μπήκε στον κόπο να εμφανιστεί καν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ