Ναύπλιο: «Πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;» – Σε σοκ ο 12χρονος που παρέλαβε το βίντεο από τον ιερέα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο 12χρονος, που παρέλαβε το βίντεο με χυδαίο περιεχόμενο από τον 40χρονο Αρχιμανδρίτη, στο Ναύπλιο. Η μητέρα του περιγράφει τι συνέβη όταν ο γιος της έλαβε το εν λόγω βίντεο, μέσω εφαρμογής, από τον ιερέα, ο οποίος συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραμένει υπό κράτηση μέχρι την απολογία του, την Τρίτη.

Ναύπλιο: Υπό κράτηση ο 40χρονος ιερέας που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 12χρονο – Την Τρίτη η απολογία του

«Στάλθηκε στον γιο μου εχθές το απόγευμα ένα πάρα πολύ άσχημο βίντεο. Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει “πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;“. Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα», περιγράφει η μητέρα του 12χρονου στο MEGA.

Ο Αρχιμανδρίτης ήταν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας και είχε συχνές επαφές με το παιδί και την μητέρα του.

Ναύπλιο: Στα δικαστήρια ο ιερέας που συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε 12χρονο – «Το έστειλα κατά λάθος» ισχυρίστηκε για το βίντεο

«Παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις έτσι. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως», συμπλήρωσε η μητέρα του παιδιού.

Κλαίγοντας ο ανήλικος πήγε στην μητέρα του και της έδειξε το βίντεο με το χυδαίο περιεχόμενο του ίδιου του ιερέα. Η μητέρα έτρεξε έντρομη στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ναύπλιο: Έστειλε βίντεο στον 12χρονο ο ιερέας – «Φύλλο και φτερό» τα κινητά και ο υπολογιστής του

Ο 40χρονος ιερέας πέρασε σήμερα την πόρτα του δικαστικού μεγάρου, στο Ναύπλιο, φορώντας τα ράσα του και με χειροπέδες, ενώ παρέμεινε αμίλητος.

«Εκ παραδρομής»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών πως έστειλε κατά λάθος το βίντεο στον 12χρονο.

«Ήθελα να στείλω το μήνυμα σε ένα άλλο άτομο που είχε το ίδιο όνομα με τον 12χρονο. Χωρίς να προσέξω πάτησα αποστολή», δήλωσε ο ιερέας, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης στην οποία αναφέρει ότι ο Αρχιμανδρίτης ετέθη σε αργία.

Η αστυνομία κατέσχεσε τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστής του ιερέα, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ