Ναύπλιο: Έστειλε βίντεο στον 12χρονο ο ιερέας – «Φύλλο και φτερό» τα κινητά και ο υπολογιστής του

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα που κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου στο Ναύπλιο.

Ναύπλιο: Τα άσεμνα sms στον 12χρονο που αποκάλυψαν τη δράση του ιερέα

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 40χρονος ιερέας κατηγορείται ότι έστειλε στον ανήλικο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, που οι Αρχές θα κάνουν «φύλλο και φτερό». Αυτό που εξετάζεται επίσης, είναι αν υπάρχουν και άλλοι ανήλικοι με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο ιερέας, καθώς δίδασκε στο Κατηχητικό.

Φρίκη στο Ναύπλιο: Συνελήφθη ιερέας για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονου

Σημειώνεται ότι η φρικτή δράση του ιερέα αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του 12χρονου ανακάλυψε τα μηνύματα που του είχε στείλει και αμέσως έσπευσε να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (3.6.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ