Λιβύη: «Θέλαμε να κάνουμε την οικογένεια μας – Δεν πρόλαβα» – Συγκλονίζουν τα λόγια του συζύγου της Εύης – ΒΙΝΤΕΟ

Ασύλληπτη τραγωδία για τη χώρα μας που θρηνεί πέντε νεκρούς σε ειρηνευτική αποστολή στη Λιβύη. Τρεις αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και δυο αδέλφια διερμηνείς, είναι τα θύματα του δυστυχήματος του λεωφορείου. Στην αποστολή μετείχαν 19 άτομα και μετέφεραν μαζί τους φάρμακα και τρόφιμα για τους πλημμυροπαθείς στην πόλη Ντέρνα.

Λιβύη: Αυτός είναι ο 27χρονος υπαξιωματικός που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Η Εύη Ανδρεαδάκη, η 40χρονη νοσηλεύτρια αξιωματικός της Πολεμικής Aεροπορίας ήταν εκπαιδευμένη για αυτές τις αποστολές. Ο θάνατος τους αδελφού της το 2005 σε τροχαίο την έκανε πιο δυνατή. Πρότυπό της, ο θείος της, χειριστής μαχητικού που έχασε τη ζωή του το 1980 σε αεροπορικό δυστύχημα σώζοντας την πόλη της Λαμίας από μεγάλη καταστροφή.

«Δεν πρόλαβα»

O γάμος στο Παρίσι για την Εύη και τον σύζυγό της, σηματοδότησε την αρχή της κοινή τους ζωής, και τα όνειρα για τη δημιουργία της οικογένειας που τόσο ήθελαν και οι δυο. Απαρηγόρητος σήμερα ο σύζυγος της Εύης, μίλησε στο STAR για τα όνειρα που γκρεμίστηκαν και τη ζωή που δεν κατάφερε να ζήσει με την 40χρονη επισμηναγό.

Λιβύη: Αυτές είναι οι δύο Ελληνίδες νοσηλεύτριες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο

«Kαι εμείς νέο ζευγάρι είμασταν. Κάναμε τα σχέδιά μας, θέλαμε να κάνουμε την οικογένειά μας, είχαμε προχωρήσει, δεν πρόλαβα…» ανέφερε ο σύζυγος της Εύης.

Όπως αναφέρει είχε τις αντιρρήσεις του για το ταξίδι στην Λιβύη. Ήταν όμως πάντα δίπλα στην Εύη να τη στηρίζει σε αυτό που λάτρευε, στο να προσφέρει στον άνθρωπο. Ήταν άλλωστε άριστα εκπαιδευμένη. Τα τελευταία λόγια της, θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη του.

Μαρτυρία στο enikos.gr για την νοσηλεύτρια που έχασε την ζωή της στην Λιβύη: «Ήθελε απλά να προσφέρει και να βοηθάει» λέει συγγενής της

«Όταν έφθασε στη Βεγγάζη μπήκε στο wifi που είχανε μαζί, μιλάγαμε μέχρι τις τρεις παρά δέκα και μετά μπήκαν στα λεωφορεία, μου λέει “από ‘δω και πέρα δεν μπορώ σου μιλήσω, θα σου μιλήσω όταν φθάσω”».

Βουβός πόνος στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορίας – «Χάσαμε την Εύη μας»

Οι συνάδελφοι της 40χρονης Εύης στο στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας, όπου υπηρετούσε κάνουν λόγο για ένα άξιο στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Ήταν στη δική μας κλινική πολλά χρόνια, η Εύη ήταν πολύ εργατικό και καλό κορίτσι. Είμαι συγκλονισμένος» είπε ο γιατρός-αντισμήναρχος Πολεμικής Αεροπορίας, Χρήστος Κοττάκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ