Μαρτυρία στο enikos.gr για την νοσηλεύτρια που έχασε την ζωή της στην Λιβύη: «Ήθελε απλά να προσφέρει και να βοηθάει» λέει συγγενής της

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κρήτης μετά τον θάνατο της Ελληνίδας νοσηλεύτριας που εργαζόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και ήταν ανάμεσα στα μέλη της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Συγγενής της από την Κρήτη μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε πως όλοι είναι συντετριμμένοι με την απώλεια. «Κρίμα το κορίτσι. Είμαστε όλοι σε σοκ», ήταν τα λίγα λόγια που μας είπε συγγενικό της πρόσωπο. «Είναι τραγικό αυτό που έγινε Ήταν ένα λαμπρό κορίτσι. Ήθελε να πάει εκεί. Πήγαινε συχνά στις αποστολές. Πήγε τσάμπα. Ήθελε απλά να προσφέρει και να βοηθάει», τόνισε στις δηλώσεις της στο enikos.gr.

Η τραγική ιστορία της

Ο χαμός της Ε.Α. εν ώρα καθήκοντος αποτελεί ένα οδυνηρό πλήγμα για την οικογένειά της, η οποία έχει δεχτεί δύο ακόμη φορές τα χτυπήματα της μοίρας.

Ο αδελφός της άτυχης στρατιωτικού είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Το κλίμα στο Ηράκλειο είναι βαρύ, καθώς η οικογένεια διατηρεί στενούς δεσμούς με τον τόπο καταγωγής της, με την είδηση του χαμού της Ε.Α. να έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ