Θα γίνει πατέρας ο Γιώργος Αγγελόπουλος; – Δημοσίευμα «βόμβα»

Πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, θα γίνουν γονείς.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο τους

Το ζευγάρι, που μετρά έναν χρόνο σχέσης, θα πραγματοποιήσει τον γάμο του την ερχόμενη Κυριακή 24/9. Αυτά, όμως, δεν είναι ίσως τα μόνο καλά νέα για το ζευγάρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ» η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Να σημειωθεί ότι η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί  ούτε από την ίδια τη Δήμητρα Βαμβακούση, ούτε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Κουμπάρος θα είναι ο Αναστάσιος Ντούγκας.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του γάμου του με την Δήμητρα Βαμβακούση

«Ευχαριστούμε για τη διακριτικότητα. Έχω κάνει κάποιες πρόβες νυφικού, όμως προτιμάμε να μιλήσουμε πιο μετά για αυτό. Γιατί τώρα η Ελλάδα επειδή πλήττεται από πάρα πολλές καταστροφές. Το μυαλό μας είναι με αυτούς τους ανθρώπους. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από τον κόσμο που δεn γίνεται να το αγνοήσουμε», είπε στο Mega η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Για εμάς είναι σημαντικό, από εκεί και πέρα οι λόγοι είναι δικοί μας. Όπως σας είπε και η Δήμητρα καλύτερα να μείνουμε στα επίκαιρα γεγονότα. Όταν θα έρθει η ώρα η καλή πρώτα ο Θεός, γιατί πιεζόμαστε από διάφορα, τα οποία δεν είναι και στο χέρι μας, θα ξαναμιλήσουμε», σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Ο ιερέας που θα τους παντρέψει

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ