Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Συντετριμμένοι ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του στο μνημόσυνο του παιδιού τους

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη και της πρώην συζύγου του. Ο μικρός Χρήστος έχασε την ζωή του από πνιγμό, τον περασμένο Αύγουστο, στους Φούρνους της Ικαρίας. Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Πεδίον του Άρεως, παρουσία πλήθος κόσμου.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star μετέδωσε εικόνες από το μνημόσυνο, επισημαίνοντας ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι ψυχολογικά ράκος από την ημέρα του θανάτου του γιου του, Χρήστου. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο κι έχοντας αφήσει μούσια, ήταν απαρηγόρητος και δυσκολευόταν ακόμα και να σταθεί όρθιος.

Λίγο πιο δίπλα, η μητέρα του 11χρονου, ντυμένη στα μαύρα, δεν σταματούσε να κλαίει για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του μονάκριβου γιου της.

Στο μνημόσυνο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι του Οδυσσέα Σταμούλη, όπως ο Παύλος Ορκόπουλος, ενώ στο πλευρό του ήταν και ο αδελφός του, Ισίδωρος.

Ήταν μεσημέρι της 10ης Αυγούστου όταν ο 11χρονος Χρήστος έδωσε ραντεβού με έναν ξάδελφό του να πάνε για μπάνιο στους Φούρνους, όπου η μητέρα του διατηρεί ένα ξενοδοχείο. Όπως φαίνεται, το παιδί έφτασε νωρίτερα στο ραντεβού και βούτηξε στη θάλασσα. Ωστόσο, κάτι συνέβη και ο 11χρονος είτε χτύπησε είτε μπλέχτηκε σε δίχτυα και πνίγηκε.

Η μητέρα του τον αναζητούσε για ώρες, ενώ ζήτησε βοήθεια και από την Αστυνομία. Έπειτα από έρευνες στο νησί, τελικά το αγοράκι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στη θάλασσα, σε αποσταση περίπου 50 μέτρων από την ακτή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ