ΣΥΡΙΖΑ – Αποστολάκης: Δεν είναι ώρα για τοξικότητα – Τι είπε για ενδεχόμενη παραίτησή του

«Με την εμφάνιση του κ. Κασσελάκη άρχισε να αυξάνεται το ενδιαφέρον και φτάσαμε σε αυτά τα νούμερα», υποστήριξε ο Ευάγγελος Αποστολάκης,

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ,  ο οποίος ανήκει στους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ την μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία», είπε και τόνισε ότι η υποψηφιότητα Κασσελάκη φέρνει κάτι καινούριο στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είναι καλό να υπάρξει τοξικότητα και ένταση σε αυτή τη διαδικασία, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Αποστολάκης με αφορμή την δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας δεν μπορεί να πορεύεται στα θολά νερά των εύκολων λύσεων». Στόχος η συνεννόηση και το καλό κλίμα, υπογράμμισε.

«Αν εκλεγεί ο κ. Κασσελάκης θα λυθεί το κοινοβουλευτικό ζήτημα»

Για τις πιθανές καραμπόλες που ενδέχεται να γίνουν για να μπει ο Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή, αν τελικά εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και σε ερώτηση για το αν θα παραιτηθεί ο κ. Αποστολάκης αρκέστηκε να απαντήσει: «Είναι πρόωρο να συζητάμε κάτι τέτοιο, μόλις προκύψει ποιος θα είναι πρόεδρος θα δοθεί λύση για αυτό το ζήτημα άμεσα, αν θα εκπροσωπείται με κάποιο κοινοβουλευτικό ή θα γίνουν αλλαγές». Τόνισε ακόμα ότι «Πρέπει να διατηρηθεί το καλό κλίμα, να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ από το τέλμα, το κόμμα να βρει νέο αφήγημα και να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του κόσμου, που δήλωσε τη συμμετοχή του».

Τέλος ανέφερε ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας μεταξύ Κασσελάκη και Αχτσιόγλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ