Blue Horizon: «Αποκλείεται ο Αντώνης να προκάλεσε διαπληκτισμό» – Tι λέει στο enikos.gr ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Για τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο 36χρονος Αντώνης στον Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη και τον έριξαν στη θάλασσα μίλησε στο enikos.gr ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Λασιθίου Κρήτης Αντώνης Ζερβός.

Blue Horizon: Νέα ανακοίνωση της Attica Group – «Οι σκηνές που όλοι είδαμε είναι αδιανόητες, γίνεται εσωτερική έρευνα»

Toυ Δημήτρη Καλογερόγιαννη 

«Όλος ο Αγ. Νικόλαος γνώριζε τον Αντώνη. Ήταν ένα ήσυχο παιδί και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ θέματα στην τοπική κοινωνία. Μιλάμε για ένα πραγματικά πολύ καλό παιδί και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που του συμπεριφέρθηκαν κατά αυτόν τον τρόπο», μας είπε ο κ. Ζερβός.

Blue Horizon: «Του φωνάζαμε “τι κάνεις, δολοφόνε”» – Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες επιβατών

Κι έπειτα πρόσθεσε: «Δεν είχε τσακωθεί ποτέ με κανέναν, αποκλείεται να προκάλεσε διαπληκτισμό ή να συμπεριφέρθηκε άσχημα στα μέλη του πληρώματος».

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου σχολίασε το συμβάν και τόνισε πως πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Blue Horizon: Πυρά κατά Βαρβιτσιώτη από την αντιπολίτευση – «Απάνθρωπη δήλωση»

«Η απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά ξεπερνά τον ανθρώπινο νου από όλες τις απόψεις. Το περιστατικό είναι καταδικαστέο από κάθε άποψη, ωστόσο, έχουμε να κάνουμε με αλληλουχία γεγονότων. Αρχικά οι άνθρωποι αυτοί δεν τον άφησαν να επιβιβαστεί, ο καπετάνιος δεν σταμάτησε το πλοίο και η συμπεριφορά του πληρώματος ήταν τουλάχιστον εξοργιστική», είπε συγκεκριμένα ο ίδιος.

«Φέρθηκαν βάναυσα σε ένα παιδί που δεν έχει πειράξει κανέναν, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι. Δεν ασχολήθηκαν ούτε στο ελάχιστο με τον ανθρώπινο παράγοντα που έχει παραγκωνιστεί», καταλήγει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Πορείες διαμαρτυρίας σε Ηράκλειο και Λασίθι

Ακόμη, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος έχουν οργανωθεί δύο πορείες διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 36χρονου σε Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο.

Ειδικότερα, σήμερα πλήθος κόσμου αναμένεται να συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία στον Άγιο Νικόλαο στις 19.00 το απόγευμα οπότε και θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας.

«Για όλους τους Αντώνηδες, τις Μανάδες, τα Παιδιά, τους Πατεράδες, για όλα τα πνιγμένα όνειρα και τις ασφυκτικά πνιγμένες ελπίδες», γράφει η σχετική αφίσα.

Στο Ηράκλειο η πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της πόλης αύριο Πέμπτη (07/09) και όπως αναφέρει το σχετικό κάλεσμα: «Θα ανάψουμε κεριά και θα ρίξουμε λουλούδια στο λιμάνι για τον Αντώνη και για όλους του Αντώνηδες».

Με δαπάνη του δήμου Αγίου Νικολάου η κηδεία του 36χρονου

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως λίγες ώρες μετά την τραγωδία στον Πειραιά ο κ. Ζερβός δήλωσε πως η δημοτική αρχή θα στηρίξει την οικογένεια του 36χρονου με όλες τις δυνάμεις του  τονίζοντας πως θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ