Blue Horizon: «Σώστε τον άνθρωπο» – Νέο συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του Αντώνη

Σοκ και οργή προκαλεί ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι λίγα δευτερόλεπτα αφού μέλη του πληρώματος του Blue Horizon έχουν σπρώξει τον Αντώνη, ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο πλοίο. Ο 36χρονος βρέθηκε μέσα στο νερό και πνίγηκε, αβοήθητος.

Πειραιάς: «Ίσως και να χαμογελούσε ακόμα και την ώρα που αποχαιρετούσε τον άδικο κόσμο μας» – Ανάρτηση-γροθιά για τον 36χρονο Αντώνη

Επιβάτης άλλου πλοίου κατέγραψε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο. Μία γυναίκα ακούγεται να φωνάζει: «σώστε τον άνθρωπο», «πάρτε τον, σώστε τον». Ο Αντώνης προσπάθησε να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού, αλλά δεν τα κατάφερε. Το Blue Horizon συνέχισε κανονικά την πορεία του, ενώ το άψυχο σώμα του 36χρονου διακρίνεται να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Προσοχή, σκληρές εικόνες:

Πειραιάς: Είχε εισιτήριο ο 36χρονος που έσπρωξαν στη θάλασσα – Νέα μαρτυρία στο enikos.gr
@ritameli1 Ρε παιδια γιατι απλώνετε τα κωλοχερα σας και σπρωχνετε, δεν το ξερατε οτι θα μπορούσε να συμβει, κάτι πολυ χειρότερο; Γιατι τοση βια χωρις λογο; #πειραιας🇬🇷 #greektiktok #δυστυχημα #πνιγμος #ταξιδι #λιμανι ♬ πρωτότυπος ήχος – Μπουκλιτα

Στην εισαγγελία οδηγούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού, αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, που συνελήφθησαν μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε χθες ο 36χρονος Αντώνης.

Αποκάλυψη: Στον ασύρματο ακούστηκε «άνθρωπος στη θάλασσα» – Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά

Ο Αντώνης περισυνελέγη νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή, ενώ το πλοίο αναχώρησε για το Ηράκλειο Κρήτης και επέστρεψε έπειτα από εισαγγελική εντολή, προκειμένου να δοθούν καταθέσεις από επιβάτες και πλήρωμα.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του Αντώνη προήλθε από πνιγμό ή από κάποια χτυπήματα ή από συνδυασμό και των δύο.

 

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 είπε ότι αισθάνεται «σοκ, φρίκη και θλίψη». Χαρακτήρισε την πράξη των μελών του πληρώματος «ποινικά και ηθικά καταδικαστέα», προσθέτοντας ότι «αποτελεί χυδαία προσβολή προς τους Έλληνες ναυτικούς της ελληνικής ακτοπλοΐας που δεν συνάδει με τις αρχές της ναυτοσύνης». Επεσήμανε ακόμη ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Επιπλέον, έκανε γνωστό ότι ο 36χρονος ο οποίος είχε εισιτήριο στην κατοχή του, αφού είχε επιβιβαστεί στο πλοίο, έπειτα αποβιβάστηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και στη συνέχεια στην προσπάθειά του να επανεπιβιβαστεί, απωθήθηκε από τα μέλη του πληρώματος, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα και τον θάνατό του.

Η διοίκηση της Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο, σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ