Αιματηρό περιστατικό στην Επίδαυρο – Τραυματίας 49χρονος από πυρά κοντά σε ξωκκλήσι

Ένας 49χρονος άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος από πυροβολισμούς το απόγευμα της Πέμπτης σε ορεινή περιοχή της Επιδαύρου, κοντά στο ξωκλήσι της Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας. Ο τραυματίας διακομίστηκε διαδοχικά σε Κέντρο Υγείας και νοσοκομεία, ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για λεκτική αντιπαράθεση με έναν 64χρονο

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Ένας 49χρονος άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος από πυροβολισμούς σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, σε ορεινή περιοχή κοντά στο ξωκλήσι της Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας στον δήμο Επιδαύρου.
  • Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο 49χρονος είχε λεκτική αντιπαράθεση με έναν 64χρονο, ο οποίος αρνείται ότι πυροβόλησε το θύμα.
  • Ο 49χρονος, παρά τα τραύματα και την άσχημη κατάσταση του ματιού του, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν τα ακριβή στοιχεία της υπόθεσης.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένας άνδρας εντοπίστηκε τραυματισμένος από πυροβολισμούς σήμερα Πέμπτη το απόγευμα, σε ορεινή περιοχή κοντά στο ξωκλήσι της Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας στον δήμο Επιδαύρου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolika.gr, ο άνδρας φέρει πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, πριν διακομιστεί στο Νοσοκομείο Άργους, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όμως, σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το anagnostis.org, λίγο νωρίτερα ο 49χρονος ημεδαπός είχε λεκτική αντιπαράθεση με έναν 64χρονο, επίσης ημεδαπό, ωστόσο ο δεύτερος αρνείται ότι πυροβόλησε το θύμα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε αρχικά τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού για τις πρώτες κρίσιμες βοήθειες. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε επιτακτική η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Άργους. Ωστόσο, δεν έμεινε ούτε εκεί. Στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπως γράφει το anagmostis.

Ο 49χρονος, παρά το γεγονός ότι φέρει τραύματα και το μάτι του βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αναζητούν τα ακριβή στοιχεία της υπόθεσης.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.