MasterChef: Οι δυο μπριγάδες μαγείρεψαν για το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων – Με τον Πέτρο τα έβαλε το Χ

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Οι «Κόκκινοι» και οι «Μπλε» του MasterChef μαγείρεψαν για το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, σε επεισόδιο που προβλήθηκε στις 25/3 από το STAR.
  • Μικροί και μεγάλοι καλεσμένοι ψήφισαν τον δίσκο που τους άρεσε περισσότερο, τον μπλε ή τον κόκκινο, σχηματίζοντας μια μεγάλη ουρά πίσω από την κάλπη.
  • Με τον Πέτρο από το MasterChef τα έβαλε το X, καθώς τα σχόλια «πήραν φωτιά» για την αμετροέπεια του στο επεισόδιο.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Κόκκινοι» και «μπλε» μαγείρεψαν για το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο MasterChef που προβλήθηκε στις 25/3 από το STAR, σε ένα «χορταστικό» επεισόδιο που τα παιδιά κλήθηκαν να επιλέξουν στο τέλος ποιο πιάτο τους άρεσε περισσότερο. Την ίδια στιγμή τα κοινωνικά δίκτυα «πήραν φωτιά» με τη συμπεριφορά του Πέτρου.

Καθώς πολλοί από τους καλεσμένους ήταν παιδιά και δοκίμασαν vegan συνταγές, κάποιες λέξεις, όπως το αραντσίνι και το τόφου, τους ήταν εντελώς άγνωστες, με τους κριτές να αναλαμβάνουν να τους λύσουν τις απορίες.

Ο Χάρης είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα: «Τα παιδάκια έτρωγαν και λέω «ρε φίλε, κοίτα εδώ με τι λαχτάρα τα τρώνε» και λέω «αυτοί είναι δικοί μας». Κοιτάω τους κόκκινους και λέω «το έχετε χάσει το παιχνίδι»», δήλωσε ο αρχηγός της μπλε μπριγάδας.

Προκειμένου να μην είναι παρόντες στην ψηφοφορία, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης αποχώρησαν από την αίθουσα, με τους προσκόπους να τους αποχαιρετούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Αμέσως μετά, μικροί και μεγάλοι ψήφισαν τον δίσκο που τους άρεσε περισσότερο, τον μπλε ή τον κόκκινο, σχηματίζοντας μια μεγάλη ουρά πίσω από την κάλπη.

Στον Πέτρο τα « έσυρε» το X: «Με αυτά που ακούμε σήμερα θα χρειαστεί ένας ψυχίατρος στο παιχνίδι»

Με τον Πέτρο από το MasterChef τα έβαλε αυτή τη φορά το Χ, καθώς στο τελευταίο επεισόδιο άνοιξε το στόμα του και… όποιον πάρει ο χάρος.

Τα σχόλια στο X πήραν φωτιά, με τον κόσμο να τον «περιποιείται» κανονικά για την αμετροέπεια του:

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.