Αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» – Το παλάτι απαγόρευσε στην Μαρκλ να καλέσει στον γάμο την ανιψιά της

Η Μέγκαν Μαρκλ, στο νέο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν», που προβάλλεται αυτήν την περίοδο στο Netflix, αποκάλυψε ότι το παλάτι της απαγόρευσε να καλέσει στον γάμο της, την ανιψιά της Άσλι Χέιλ, εξαιτίας των κακών σχέσεων που είχε η Μέγκαν με την ετεροθαλή αδελφή της, Σαμάνθα Μαρκλ.

Οι φόβοι του Παλατιού για τη σειρά της Μέγκαν και του Χάρι στο Netflix – «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι δηλητήριο»

Όπως αποκάλυψε η δούκισσα του Σάσεξ είχε αναπτύξει στενή σχέση με την ανιψιά της Άσλι, κόρη της Σαμάνθα. Ωστόσο βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση όταν καταρτίστηκε η λίστα με τους καλεσμένους του γάμου της με τον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2018.

«Πώς θα εξηγούσαμε ότι η ετεροθαλής αδερφή μου δεν είναι καλεσμένη στο γάμο, αλλά η κόρη της θα ήταν καλεσμένη;» είπε η Μέγκαν. «Για την Άσλι, η καθοδήγηση, εκείνη την εποχή, ήταν να μην έρθει στον γάμο μας», συνέχισε η δούκισσα του Σάσεξ.

Netflix: Το Παλάτι απαντά στην Μέγκαν και τον Χάρι μετά την «τηλεοπτική βόμβα» τους

«Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον Χάρι. Την είχα σε ανοιχτή ακρόαση και της μιλήσαμε για το ποια οδηγία μάς δόθηκε και γιατί έγινε αυτή η αξιολόγηση… και αυτό ήταν οδυνηρό» πρόσθεσε.

Άσλι Χέιλ
Η Άσλι Χέιλ (πηγή: Netflix)

«Νομίζω ότι είπα στην Μέγκαν ότι πληγώθηκα σε κάποιο επίπεδο, αλλά κατάλαβα από πού προερχόταν», είπε η Άσλι Χέιλ μιλώντας στο ντοκιμαντέρ. «Το να ξέρω ότι λόγω της βιολογικής μου μητέρας επηρεάστηκε η σχέση (με την Μέγκαν) που είναι τόσο σημαντική για μένα… να νιώθω ότι, εξαιτίας της αφαιρέθηκα (από τη λίστα καλεσμένων), ήταν δύσκολο».

Νέα σελίδα στον «πόλεμο» της Μέγκαν και του Χάρι με το Παλάτι – Τα τρία πρώτα επεισόδια στο Netflix

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ