Οι φόβοι του Παλατιού για τη σειρά της Μέγκαν και του Χάρι στο Netflix – «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι δηλητήριο»

Το Παλάτι φοβάται ότι «η επόμενη εβδομάδα θα είναι δηλητήριο» μετά τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς του Netflix του Χάρι και της Μέγκαν, που προβλήθηκαν χθες. Πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, κάνουν λόγο για θλίψη μετά την «πονηρή και ύπουλη επίθεση» από τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ, καθώς ανησυχούν πως τα επόμενα 3 επεισόδια θα είναι πιο «εμπρηστικά».

Netflix: Το Παλάτι απαντά στην Μέγκαν και τον Χάρι μετά την «τηλεοπτική βόμβα» τους

Ο Χάρι και η Μέγκαν κατηγορήθηκαν χθες το βράδυ ότι ήθελαν να «καταρρίψουν τη μοναρχία» αφού το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix ήταν μία νέα επίθεση στη βασιλική οικογένεια. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναστατώθηκαν ιδιαίτερα από την κριτική στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ και στην κληρονομιά της στην Κοινοπολιτεία, η οποία απορρίφθηκε ως «Empire 2.0».

Τα πρώτα τρία επεισόδια του προγράμματος – που ονομάστηκαν “Megflix” από τους κριτικούς, προκάλεσαν ήδη κύμα αντιδράσεων.

Νέα σελίδα στον «πόλεμο» της Μέγκαν και του Χάρι με το Παλάτι – Τα τρία πρώτα επεισόδια στο Netflix

Η Δούκισσα του Σάσεξ περιέγραψε το  ντοκιμαντέρ ως αφήγηση της «ιστορίας αγάπης» του ζευγαριού, αλλά οι κριτικοί είπαν ότι ήταν μια «πονηρή και ύπουλη επίθεση» στην οικογένεια του βασιλιά Καρόλου και στον θεσμό του Στέμματος. Μια βασιλική πηγή είπε στους Times ότι «η επόμενη εβδομάδα θα είναι δηλητήριο», μετά τα τρία πρώτα επεισόδια που επικεντρώθηκαν στον βρετανικό Τύπο και στη μεταχείριση της Μέγκαν από τα μέσα ενημέρωσης πριν από τον αρραβώνα τους, καθώς και στην «ασυνείδητη προκατάληψη» γύρω από τη φυλή.

Το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix φέρνει «πόλεμο»: «Οι Βρετανοί πρέπει να πάρουν ένα μάθημα»

Χθες το βράδυ υπήρξαν αιτήματα να αφαιρεθούν εντελώς οι τίτλοι του ζευγαριού και όπως αναφέρει το BBC, οι Σάσεξ θα έπρεπε εξ αρχής να παραιτηθούν από τους τίτλους τους εάν ήταν «τόσο ντροπιασμένοι και απογοητευμένοι» για τους δεσμούς τους με τη βασιλική οικογένεια.

«Φαίνεται σαν να θέλουν να ρίξουν τη μοναρχία»

Προέκυψε ότι το ζευγάρι είχε αρχίσει να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του και να δίνει συνεντεύξεις ήδη από τον Μάρτιο του 2020 και συνέχισε έως τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατο της Βασίλισσας. Μια πηγή είπε: «Όλα αυτά γυρίζονταν ενώ τόσο ο Δούκας του Εδιμβούργου όσο και η βασίλισσα –οι παππούδες του Χάρι– υπέφεραν από σοβαρή ασθένεια τους τελευταίους μήνες της ζωής τους. Ήρθαν για να τιμήσουν το Ιωβηλαίο της βασίλισσας, ενώ συνεννοήθηκαν με τους κινηματογραφιστές, χωρίς να της πουν τι έκαναν. Αυτό είναι ντροπή και δειλό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χαίρονται που η αείμνηστη Βασίλισσα δεν είναι εδώ για να το δει».

Ένας άλλος γνώστης πρόσθεσε: «Φαίνεται σαν να θέλουν να ρίξουν τη μοναρχία. Τι άλλο θα μπορούσαν να ελπίζουν να πετύχουν με αυτό; Ήταν μια πονηρή και ύπουλη επίθεση από την αρχή έως το τέλος». Ένας πρώην βασιλικός σύμβουλος ανέφερε ότι η σειρά είναι μια επίθεση στην κληρονομιά της βασίλισσας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ