Ορέστης Χαλκιάς για Maestro: Όλα άρχισαν από ένα like στο Instagram

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out ήταν ο Ορέστης Χαλκιάς που φέτος πρωταγωνιστεί στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία Maestro στο Mega. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως όλα άρχισαν από το Instagram.

«Maestro»: H «οσκαρική» ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη – Τα γαλλικά της Στεφανίας Γουλιώτη και το… voice over

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ορέστης Χαλκιάς, η αρχή της ιστορίας για την συμμετοχή του στο Maestro βρίσκεται πίσω από ένα like στο Instagram. Ο ίδιος είχε αναρτήσει μία φωτογραφία μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Γιώργο Μπένο και ο Αντίνοος Αλμπάνης, γνωρίζοντας πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ψάχνει δύο νέα αγόρια για τη νέα του σειρά, του έστειλε αυτή τη φωτογραφία.

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπήκε στο προφίλ τους και τους έκανε like… Ακολούθησε follow με τους δύο νέους να μην μπορούν να το πιστέψουν. «Μπήκαμε κατευθείαν να δούμε αν είναι το κανονικό του προφίλ και ήταν όντως».

Maestro: Η ερωτική σκηνή και το ευχαριστώ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην Μαρίζα Ρίζου

«Μετά από καιρό κι ενώ το είχαμε ξεχάσει, μας φώναξαν για κάστινγκ. Δεν ξέραμε ότι ήταν γι’ αυτό αλλά κάτι μέσα στο μυαλό ίσως λειτουργούσε προς αυτή την κατεύθυνση. Και τελικά ήταν όντως αυτό γιατί πήγαμε στο κάστινγκ και είδαμε τον Χριστόφορο» σημείωσε ο Ορέστης Χαλκιάς με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ