Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με κοσμήματα αξίας 1,8 εκατ. λιρών στο ματς που ο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο

Εμφάνιση σταρ έκανε στο γήπεδο η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ελβετία στον οποίο ο αγαπημένος της μπήκε ως αλλαγή.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ρομαντική συνάντηση με την Τζορτζίνα εν μέσω Μουντιάλ – «Ο έρωτας της ζωής μου»

Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο για την Πορτογαλία καθώς έπαιζε το πρώτο της νοκ άουτ στο Μουντιάλ του Κατάρ με την είδηση της ημέρας να είναι ο αποκλεισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο από την 11άδα.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ παρακολουθούσε από τις σουίτες τον άνδρα της ζωή της να κάθεται στον πάγκο. Η ίδια ταξίδεψε στο Κατάρ με τα παιδιά αλλά στο γήπεδο πήγε μόνη της στολισμένη με κοσμήματα αξίας 1,8 εκατ. λιρών.

Μουντιάλ: Η απόφαση του Σάντος να αφήσει τον Ρονάλντο στον πάγκο άναψε «φωτιές»

Όπως αποκάλυψε η Mirror, η σύντροφος του Ρονάλντο φόρεσε ένα σετ Rolex GMT-Master II 40 χιλιοστών από λευκό χρυσό 18 καρατίων με εργοστασιακά διαμάντια που εκτιμάται ότι αξίζει 400.000 λίρες.

Επίσης φόρεσε το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της αξίας 600.000 λιρών και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 10 καρατίων, αξίας περίπου 300.000 λιρών. Το αστραφτερό κολιέ, βραχιόλι και δύο δαχτυλίδια ήταν επίσης συνολικής αξίας 450.000 λιρών.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Όλο το παρασκήνιο της κόντρας με τον Σάντος – Απείλησε ότι θα φύγει από το Κατάρ

 

«Συγχαρητήρια, Πορτογαλία! Την ώρα που οι 11 παίκτες τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω σου. Κρίμα που δεν μπόρεσα ν’ απολαύσω τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για 90 λεπτά. Οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν να σε αποθεώνουν και να φωνάζουν το όνομά σου. Ελπίζω ότι ο Θεός και ο αγαπητός σου φίλος, Φερνάντο θα συνεχίσουν χέρι-χέρι και θα μας κάνουν να ενθουσιαστούμε ξανά», έγραψε η ίδια στο Instagram.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ