Netflix: Το Παλάτι απαντά στην Μέγκαν και τον Χάρι μετά την «τηλεοπτική βόμβα» τους

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έδωσε άμεση απάντηση μετά την κυκλοφορία των 3 πρώτων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ της Μέγκαν και του Χάρι στο Netflix για να καταπνίξει τους ισχυρισμούς των Σάσεξ ότι αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τη σειρά των έξι επεισοδίων.

Το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix φέρνει «πόλεμο»: «Οι Βρετανοί πρέπει να πάρουν ένα μάθημα»

Η νέα σελίδα στις προβληματικές σχέσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και των Σάσεξ είναι γεγονός. Στα πρώτα επεισόδια η Μέγκαν και ο Χάρι έδωσαν αρκετά νέα χτυπήματα στη Βασιλική Οικογένεια και την Βρετανία στη νέα και εμπρηστική σειρά τους στο Netflix που περιγράφεται ως μια υπερατλαντική «τηλεοπτική βόμβα» με στόχο τον βασιλιά Κάρολο και όλα τα μέλη της οικογένειας.

Το πρώτο επεισόδιο αρχίζει με μια επίθεση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι η βασιλική οικογένεια «αρνήθηκε» να συνεργαστεί με το ντοκιμαντέρ τους που μας ταξιδεύει από την πρώτη τους γνωριμία, τον γάμο και το περιβόητο Megxit.

Νέα σελίδα στον «πόλεμο» της Μέγκαν και του Χάρι με το Παλάτι – Τα τρία πρώτα επεισόδια στο Netflix

Οι βασιλικοί αξιωματούχοι στο Λονδίνο επιμένουν ότι δεν τους ζητήθηκε ποτέ να σχολιάσουν και ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ή οποιοσδήποτε άλλος δεν προσεγγίστηκε, παρά το ότι η σειρά είχε στόχο αυτούς και τους συγγενείς τους.

Χάρι και Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix – Το κλάμα της Μάρκλ – ΒΙΝΤΕΟ

Μια βασιλική πηγή είπε στην Dailymail ότι ούτε τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ούτε τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειας προσεγγίστηκαν για σχόλια σχετικά με το περιεχόμενο της σειράς του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στο Netflix. Η πηγή πρόσθεσε ότι, προς το παρόν, δεν θα υπάρξει κανένα επίσημο σχόλιο από τον πατέρα ή τον αδελφό του Χάρι.

Ως μέρος της συμφωνίας τους με το Netflix, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το ζευγάρι παρέδωσε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένης της στιγμής που ο Χάρι έκανε πρόταση γάμου το 2017 και βιντεοσκοπήθηκε στο VIP lounge στο Χίθροου καθώς έφευγε από την Βρετανία τον Μάρτιο του 2020.

Τα τρία πρώτα επεισόδια περιέχουν μια σειρά από ισχυρισμούς που θα αναστατώσουν τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο Γ’, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρισμού του Χάρι ότι «μεγάλωσε κυριολεκτικά» από μια «δεύτερη οικογένεια» στην Αφρική, όπου επέλεξε να περάσει τρίμηνες θητείες στα τέλη της εφηβείας του.

Ο Χάρι περιγράφει επίσης ένα «τεράστιο επίπεδο ασυνείδητης προκατάληψης» στη βασιλική οικογένεια. Υπάρχει επίσης μια αναφορά ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ρατσιστικό και πιο εμμονικό από τις ΗΠΑ στο συγκεκριμένο θέμα, με την Μέγκαν να δηλώνει ότι «δεν της φέρθηκαν πραγματικά σαν μαύρη γυναίκα» μέχρι να έρθει στη Βρετανία.

Οικογενειακές φωτογραφίες με τον μικρό Άρτσι

Ο Χάρι δε, επέμεινε ότι η απόφασή του να παντρευτεί τη Μέγκαν τον ξεχωρίζει από την οικογένειά του επειδή ήταν «από την καρδιά του» και όχι επειδή «θα ταίριαζε στο καλούπι», βάζοντας στο κάδρο τόσο τον πατέρα του, όσο και τον αδελφό του. Τόνισε δε πως το γεγονός ότι η σύζυγός του είναι Αμερικανίδα ηθοποιός «θόλωσε» την άποψη της οικογένειάς του γι’ αυτήν και πίστευαν ότι δεν θα διαρκέσει.

«Πιστεύω ότι για τόσους πολλούς ανθρώπους στην οικογένεια, ειδικά προφανώς τους άνδρες, μπορεί να υπάρχει ένας πειρασμός ή μια παρόρμηση να παντρευτούν κάποιον που θα ταίριαζε στο καλούπι σε αντίθεση με κάποιον που ίσως προορίζεται να είστε μαζί. Η διαφορά ανάμεσα στο να παίρνεις αποφάσεις με το κεφάλι ή την καρδιά σου. Και η μαμά μου σίγουρα πήρε τις περισσότερες από τις αποφάσεις της – αν όχι όλες – μέσα από την καρδιά της. Και είμαι ο γιος της μητέρας μου».

Θα υπάρξουν επίσης ορισμένες πτυχές της σειράς που πιθανότατα θα εξοργίσουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης του μικρότερου αδερφού του να χρησιμοποιήσει ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της μητέρας τους στο BBC με τον Μάρτιν Μπασίρ, η οποία ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είπε ότι δεν θα έπρεπε να προβληθεί ποτέ ξανά αφού την εξαπάτησαν για να συμμετάσχει. Δικαιολογώντας την απόφαση, ο Χάρι είπε στο ντοκιμαντέρ του: «Ένιωθε υποχρεωμένη να μιλήσει γι’ αυτό. Ειδικά σε εκείνη τη συνέντευξη. Νομίζω ότι όλοι πλέον ξέρουμε ότι την εξαπάτησαν να δώσει τη συνέντευξη, αλλά ταυτόχρονα είπε την αλήθεια της εμπειρίας της».

Σε ένα σημείο η Μέγκαν περιγράφει: «Είχα καριέρα. Είχα τη ζωή μου. Είχα τον δρόμο μου… και μετά ήρθε ο Χάρι… Εννοώ, κυριολεκτικά, ήταν μια ανατροπή της πλοκής».

Netfllix Μέγκαν Μαρκλ
Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για το ντοκιμαντέρ

Ο Χάρι είπε ότι εντόπισε για πρώτη φορά τη Μέγκαν στο Instagram ενός φίλου του. «Έκανα κύλιση στη ροή μου και κάποιος που ήταν φίλος είχε αυτό το βίντεο των δύο τους, ήταν σαν ένα Snapchat». Στη συνέχεια εμφανίζεται μια εικόνα της Meghan με το δημοφιλές φίλτρο αυτιών σκύλου.

Ο Χάρι είπε: «Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα. Αναρωτιόμουν ποια είναι αυτή».

Η ηθοποιός ανέφερε ότι η φίλη της, έστειλε ένα email, λέγοντας: «Μεταξύ μας, σκεφτήκαμε ότι μπορεί να θέλεις να μάθεις, αν και είσαι πρόσφατα single και όλα αυτά. Έβαλα το Snapchat μας στο Instagram και ο πρίγκιπας Χάρι, που με ακολουθεί (είναι φίλος), με πήρε τηλέφωνο χθες το βράδυ πεθαίνοντας να σε γνωρίσει. χεχεχε. Ίσως χρειαστεί απλώς να σε συστήσω».

Η απάντηση της Μέγκαν, η οποία πληκτρολογήθηκε επίσης στην οθόνη, ήταν: “Ποιος είναι ο πρίγκιπας Χάρι;;;;;;”

Netflix

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ