Κώστας Τσουρός: Το σχόλιο για Σκορδά – Γραμμέλη – «Κάποιος έχει κόντρα μαζί μου και στέλνουμε κάμερα για να με βρίσει;»

Το σκηνικό που έγινε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τη δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο Κώστας Τσουρός μάλιστα έθεσε το δικό του ερώτημα, σχετικά με το γεγονός ότι η δήλωση της Ευρυδίκης έγινε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ της οποίας είναι μέρος η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Η δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που βρίζει την Αφροδίτη ήταν στην εκπομπή αυτή; Άρα, στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει η Αφροδίτη, κάνει δήλωση η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπου βρίζει τον άνθρωπο που συμμετέχει στην εκπομπή και παίζει σε αυτή την εκπομπή η δήλωση. Κάποιος δηλαδή έχει κόντρα μαζί μου και εμείς ως εκπομπή στέλνουμε σε αυτόν τον κάποιον να με βρίσει για να το παίξουμε εμείς στην τηλεόραση;», σημείωσε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Θανάσης Πάτρας από την πλευρά του σχολίασε: «Δεν μου άρεσε αυτό. Είμαστε μια παρέα και οφείλουμε ο ένας να προστατεύει τον άλλον. Η εικόνα που δίνουν οι συνεργάτες απέναντι στην Αφροδίτη, που είναι ένα οργανικό κομμάτι της εκπομπής και συνεργάτης τόσα χρόνια της Φαίης, είναι τύπου να σου τραβήξουμε λίγο το αυτάκι και να σε μαλώσουμε. Και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ