Χάρι και Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix – Το κλάμα της Μάρκλ – ΒΙΝΤΕΟ

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ διάρκειας του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Μέγκαν Μαρκλ: Οι φήμες για συμμετοχή της σε ριάλιτι

Το τρέιλερ ενός λεπτού ξεκινάει με την ερώτηση μιας δημοσιογράφου του Netflix προς το ζευγάρι: «Γιατί θέλετε να κάνετε αυτό το ντοκιμαντέρ;», ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζονται διάφορες ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ζωή των Χάρι και Μέγκαν.

«Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένειά μου» λέει ο πρίγκιπας Χάρι στην κάμερα, ενώ προς το τέλος του τρέιλερ η Μέγκαν ρωτάει: «Από τη στιγμή που διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς τους ίδιους;». Σε κάποια στιγμή του τρέιλερ φαίνεται η Μέγκαν Μαρκλ να κλαίει και ο πρίγκιπας Χάρι να είναι σε απόγνωση

Χαμός με την Μέγκαν Μαρκλ και την… απόπειρα βρετανικής προφοράς στο podcast της – «Πραγματικά αξιολύπητο»

Χάρι και Μέγκαν Netflix

Σύμφωνα με το Deadline η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της υποψήφιας για Όσκαρ Λιζ Γκάρμπους. Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, η σειρά ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» έρχεται σύντομα.

Πρίγκιπας Χάρι: Oι προπαραγγελίες για το βιβλίο του πέφτουν «βροχή»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ