Χαμός με την Μέγκαν Μαρκλ και την… απόπειρα βρετανικής προφοράς στο podcast της – «Πραγματικά αξιολύπητο»

Τι συμβαίνει με την προφορά της Μέγκαν Μαρκλ; Η 41χρονη φαινομενικά επιχείρησε μια βρετανική προφορά στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, “Archetypes”, με φιλοξενούμενη την ηθοποιό Jameela Jamil.

“Είσαι καλά μωρό μου;” ρώτησε το αστέρι του “She-Hulk”, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε να απαντά: “Γεια σου φίλη μου. Πώς είσαι;”.

«Τώρα κοροϊδεύεις τη βρετανική προφορά; Σε παρακαλώ Μέγκαν, σώπασε», έγραψε ένα άτομο στο Twitter. “Πραγματικά αξιολύπητο”, είπε ένας άλλος, σύμφωνα με την Express, ενώ ένας άλλος χρήστης δήλωσε για τις δύο γυναίκες, “Είναι και οι δύο τόσο “τεχνητές”!!!”

«Η Μέγκαν προσπαθεί να ξανακάνει βρετανική προφορά;» ρώτησε ένας άλλος χρήστης, ανέφερε η Daily Mail.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρκλ κατηγορείται ότι δοκίμασε μια βρετανική προφορά. Ένα κλιπ που καταγράφηκε από θαυμαστές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του 2018 με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ έγινε viral καθώς η ομιλία της φαινόταν να ακούγεται ελαφρώς διαφορετική από την κανονική.

Kατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης, η Τζαμίλ μίλησε για το πόσο άδικο είναι η Μαρκλ να γελοιοποιείται και να κατακρίνεται για ό,τι κάνει.

«Είναι μια ανεξιχνίαστη ποσότητα @@@@ που παίρνεις, Μέγκαν. Δεν μπορώ να το πιστέψω», τόνισε. «Και αντέκρουσα για λογαριασμό σου για χρόνια πριν σε συναντήσω γιατί ήμουν τόσο εξοργισμένη από τη διαστρέβλωση αυτής της πολύ φυσιολογικής, πολύ ευγενικής, πολύ πολιτισμένης γυναίκας. Αυτή η δαιμονοποίηση δείχνει απλώς πόσο σας φοβούνται».

«Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να το αντέξεις», συνέχισε ο Τζαμίλ. «Έχει αναδείξει για εμάς την έντονη κακία, φανατισμό και μισογυνισμό των μέσων ενημέρωσης μας. Και σκέφτομαι, ελπίζω και αισθάνομαι πίστη ότι οι παλίρροιες αλλάζουν επειδή πολλοί από εμάς αντεπιτίθενται».

Σε άλλες ειδήσεις των «Archetypes», η συγγραφέας Allison Yarrow έχει πυροδοτήσει εικασίες ότι δεν μίλησε ποτέ με τη δούκισσα για τη συνέντευξή της.

Εδώ μπορείτε να δείτε την απομαγνητοφώνηση του επεισοδίου του podcast

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ