Πρίγκιπας Χάρι: Oι προπαραγγελίες για το βιβλίο του πέφτουν «βροχή»

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο «Penguin Random House» το πολυαναμενόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τον εύστοχο τίτλο «Spare» θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2023. Αυτή την στιγμή έχει εκτοξευτεί στην κορυφή μόνο από τις προπαραγγελίες.

Πρίγκιπας Χάρι: Στις 10 Ιανουαρίου τα απομνημονεύματά του -«Οι συνέπειες θα είναι εξαιρετικά καταστροφικές»

Είναι ένα βαθιά προσωπικό και συναισθηματικό βιβλίο 416 σελίδων και περιγράφει το προσωπικό ταξίδι του Χάρι από το τραύμα στην θεραπεία, και στην δύναμη της αγάπης, καθώς αναμφίβολα θα μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντησή του με την Μέγκαν Μαρκλ.

Είναι γραμμένο από τον Αμερικανό μυθιστοριογράφο και δημοσιογράφο J. R. Moehringer ο οποίος είχε γράψει τα δικά του απομνημονεύματα πριν ασχοληθεί με την συγγραφή των άλλων, σύμφωνα με το Hello. Το βιβλίο του με τίτλο «The Tender Bar» έχει γίνει ταινία με πρωταγωνιστές τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) και τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney). Οι New York Times περιγράφουν τον συγγραφέα ως «τον καλύτερο στο είδος του από τότε που η Μαίρη Καρ (Mary Karr) έγραψε το «The Liars’ Club».

Πρίγκιπας Χάρι: «Νόμιζα ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος να ζήσω» – Η εξομολόγηση για την ψυχοθεραπεία

Το βιβλίο που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ο διαθέσιμος, ο εφεδρικός, κοστίζει 14 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, 36 δολάρια στις ΗΠΑ και τα έσοδα θα διατεθούν σε δύο φιλανθρωπικούς oργανισμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ